Trendsetter of meeloper?

Jeroen Sleenhoff

CEO People in Food Group

We leven in tijden van grote veranderingen. Nieuwe technologieën bieden elke dag nieuwe mogelijkheden. Ik zie hele markten ingrijpend veranderen en er komen steeds weer nieuwe producten en diensten bij, vaak ook nog eens heel erg disruptief (ontwrichtend). Natuurlijk weet u ook wel dat niks doen geen keuze meer is. U kunt wachten tot u ‘mot’ innoveren of er actief mee aan de slag gaan.

Ik vind dat wij geen keuze hebben. Als marktleider moeten we enerzijds onszelf blijven en anderzijds onszelf voortdurend opnieuw uitvinden. Wij moeten steeds beter worden en continue veranderen. Laten we daar bij KTBA en Riskplaza juist goed in zijn. Daar plukt u de vruchten van!
De afgelopen maanden hebben we veel innovatie laten zien. We hebben hard gewerkt om onze toekomst veilig te stellen. Daar hoort ook een verscheidenheid aan nieuwe producten en diensten bij.

Ik ben trots op Sjoerd Kanters en Manoeska Lintsen omdat de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) het Riskplaza-audit+ certificatiesysteem heeft geaccepteerd. Ik ben ook trots op alle KTBA-collega’s die u op allerlei manieren op de hoogte houdt via interactieve webinars, whitepapers, De Raad van Inspiratie, themawebsites zoals BRC8.nl en diensten zoals PCQI, TACCP en VACCP.

Wij zijn voorbereid op de toekomst en zullen duidelijk de trend gaan zetten! Laat je alvast inspireren in dit prachtige magazine en blijf KTBA en Riskplaza volgen voor nog meer innovatie.

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur