‘De juiste balans tussen werk en vrije tijd’

Interview met Lia Driedonks,
Senior Label Specialist bij KTBA Labelcompliance

Lees het interview

Lia is Label Specialist op de afdeling LabelCompliance waar ze energie haalt uit het bieden van oplossingen voor klanten.

Lia werkt nu 5 jaar bij KTBA met dezelfde passie en bevlogenheid als de eerste dag. Ze is niet vies van een uitdaging. Zo heeft ze in het verleden bewezen door een eigen geaccrediteerde veterinaire afdeling op te zetten bij een levensmiddelen laboratorium. Na jarenlange trouwe dienstverlening bij verscheidene laboratoria in verschillende rollen verliet ze de laboratoriumwereld.

Lia verliet de laboratoriumwereld omdat ze de kans kreeg in een heel nieuw vakgebied. Ze rolde het productspecificatiesysteem Foodscore uit en kwam met de wereld van levensmiddelenwetgeving en etikettering in aanraking. Dit intrigeerde Lia enorm en stapte over naar KTBA.

Bezige bij

Lia zit niet stil. Wanneer je een afspraak wilt maken met Lia moet haar drukke agenda erbij worden gepakt. Of ze nu aan het zwemmen, toerfietsen, reizen, piano spelen, tuinieren of aan het koken is ze maakt graag voor iedereen een gaatje vrij.

Ze geeft veel energie maar haalt ook veel energie uit fietsvakanties. Samen met haar man Frans is geen tocht te ver. Mooie routes door Polen via Rusland naar Litouwen of door het schitterende Venetiaanse gebied.

Lia bij KTBA

In korte tijd zag Lia de afdeling LabelCompliance groeien van 6 collega’s naar een groep van 50. Binnen deze groep maakt zij deel uit van de afdeling Labelchecks.com. Volgens Lia zijn haar werkzaamheden heel divers. De opdrachten bestaan uit zowel Labelchecks als specifieke klantenvragen, vertaalopdrachten, verhandelbaarheidsrapportages en over-sticker opdrachten. Hierbij heeft ze veel contact met klanten en externe partijen die KTBA van dienst zijn met extra expertises. Voor Lia is elke dag een grote uitdaging om voor alle klantenvragen het juiste antwoord te vinden.

Lia presteert het beste wanneer ze aan nieuwe projecten mag werken. Het liefst waar ook wat druk op de ketel staat. Ze is in staat veel ballen in de lucht te houden waar ze een echte ‘multi-tasker’ is. Dit komt daarbij goed van pas. Wanneer je haar vraagt wat haar leukste opdracht was dan geeft ze aan dat het er teveel zijn geweest. Ze kan simpelweg niet kiezen.

Voor de starter bij KTBA wil Lia dit zeggen: ‘Ben niet bang, begin gewoon op jouw manier. Ook jouw manier is er een en elke inbreng is welkom. Onderschat jezelf niet.’ Dus wanneer jij het ziet zitten bij KTBA te werken dan ben je ook bij Lia in goede handen.

KTBA ZOEKT FOODPROFESSIONALS MET PASSIE!

Wil jij werken bij KTBA >

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur