Best in Class…

Jeroen Sleenhoff

CEO People in Food Group

De afgelopen maanden heb ik op inspirerende en mooie locaties met diverse collega’s mogen sparren over de “scale-up” van ons prachtige bedrijf. Wat is het mooi om te zien dat alle collega’s zo betrokken zijn bij het bedrijf, wat het familiegevoel dat er bij ons heerst versterkt.

De conclusie is dat de People in Food Group verreweg de grootste adviesorganisatie in ons vakgebied in Nederland en België is en dat wij nog steeds groeien als kool! Wij gaan ons steeds meer focussen op onze unieke waardeproposities en willen vooral daarmee groeien!

“Best in Class” dat is wat we zijn, want uiteindelijk is dat wat onze klanten eisen. Een bedrijf dat toonaangevend is en altijd vooroploopt. Simpel gezegd, maar het uitvoeren is nog een hele uitdaging.

Ik heb enkele voorbeelden van “Best in Class” van de afgelopen maanden op een rijtje gezet. Zaken waar ik echt zo trots op ben als een pauw!
Zo heeft Riskplaza hard gewerkt aan Food Fraud Analysis. Vanaf nu heeft ieder voedselverwerkend bedrijf de mogelijkheid om eenvoudig en snel zijn voedselfraudeanalyse te onderbouwen. We hebben heel veel positieve reacties uit de markt gehad. Hoe tof is dat….

Ook KTBA People in Food is druk bezig geweest. Vooral met de vertaling van de nieuwe BRC 8 norm. Aldo Rus is Approved Training Partner(ATP) van BRC en geeft officiële BRC-trainingen. Hij heeft de nieuwe BRC 8 versie met zijn team vertaald voor de Nederlandse en Belgische markt. Een hele eer om dit te mogen uitvoeren.

KTBA FoodCampus is het eerste bedrijf met Lead instructeurs die getraind zijn door de FSPCA en welke FDA-erkend zijn. Hierdoor kunnen onze klanten een professionele training volgen die is ontwikkeld door de FSPCA (Food Safety Preventive Controls Alliance).

Last but not least: QA-online heeft de gevaren en risicoanalyse geautomatiseerd en gekoppeld aan de Riskplaza database en RASFF. Een uniek product welke niet te kopiëren valt!

Al met al draait het door onze disruptieve aanpak vanuit de waardepropositie om uniciteit – het groeien door aantoonbaar onderscheidend vermogen. Hierdoor denken wij graag buiten de gebaande paden en laat dat nou net bij ons bedrijf passen. Dat laten we de aankomende maanden graag aan u zien!

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur