Riskplaza innoveert met hét hulpmiddel in de bestrijding van voedselfraude

 

Kaatsheuvel, 29 mei 2018 – Vanaf nu heeft ieder voedselverwerkend bedrijf de mogelijkheid om eenvoudig en snel zijn voedselfraudeanalyse te onderbouwen. Onderbouwen door gebruik te maken van Food Fraud Analysis van Riskplaza.
Riskplaza heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan Food Fraud Analysis. Directeur Sjoerd Kanters: ”Een product waar de voedingsindustrie lang naar opzoek was”. Het hulpmiddel bestaat uit een assessment en factsheets. Het assessment is toe te passen voor alle producten om  het risico op fraude te bepalen. Factheets geven aan welke risico’s er zijn en hoe je ze kunt beheersen.

VACCP

De voedingsindustrie is druk in beweging op het gebied van voedselfraude. Verschillende werkgroepen zijn er opgezet en GFSI-erkende normen zijn bezig het auditschema aan te passen. Allemaal met hetzelfde doel, alleen de invulling verschilt. Met het assessment van Riskplaza is er één manier van werken. Hierin komt het beste van alle GFSI-erkende normeisen terug in één lijst.

Over Riskplaza

Riskplaza ondersteunt producenten en retailers in food bij de borging van voedselveiligheid van ingrediënten. Riskplaza staat bekend om haar databank met informatie over de voedselveiligheid van ingrediënten. Hieraan gekoppeld is het Riskplaza Audit+ systeem. Hiermee geeft Riskplaza de levensmiddelenketen eenvoudig en transparant inzicht in beheersing van gevaren die zich in ingrediënten kunnen voordoen. Riskplaza is onderdeel van de People in Food Holding.

Meer info? Bekijk de demo hier >
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur