Groeien én de beste willen zijn

Jeroen Sleenhoff

CEO People in Food Group

Ik schrijf dit voorwoord met het zicht op een door de zon beschenen tuin met daarboven een strakblauwe lucht. Vlak voor mijn raam zie ik de knoppen van de kastanjeboom elke dag groter worden. Het is eindelijk lente, na een aantal koude en stormachtige weken. Heerlijk! De komst van de lente betekent voor KTBA dat het eerste kwartaal van 2018 er alweer bijna op zit.

Een kwartaal waarin we met 20 nieuwe KTBA-toppers mochten groeien en bij klanten vele nieuwe en mooie successen op onze naam mochten schrijven. Wat ben ik toch trots op alle enthousiaste collega’s die met zoveel ambitie, passie en bevlogenheid altijd klaarstaan voor onze klanten.

Het was ook een kwartaal waarin een “nieuwe” directie is gevormd en eigenaar Ron Besseling en zijn vrouw Chantal een stapje terug deden in de operatie.

De nieuwe directie bestaat uit Klaas Nienhuis (CFO), Marcel Pellis (CCO) en ik (CEO). We gaan vol energie het succes van KTBA voortzetten. We hebben er ontzettend veel zin in en zijn dankbaar voor het vertrouwen.

We hebben een heldere kijk op de toekomst en werken vanuit een ambitieuze visie. Wij willen dat KTBA niet alleen het grootste adviesbureau in onze branche is, maar ook het allerbeste!

Hoogwaardig opgeleide specialisten, dat is wat de markt wil. En dat is wat KTBA levert. Met de komst van Jacob Schilstra (Director Business Development) wordt er geïnvesteerd in kennis, kunde en toonaangevende dienstverlening. Samen met onze deskundige collega’s uit ons eigen KennisCentrum zorgt Jacob voor nog meer diepgaande, specialistische kennis in onze groep. Daar plukt u de vruchten van!

Het zonnetje schijnt nog steeds. We genieten allemaal volop van de lente. Het is de tijd van groei en ontwikkeling. Buiten is het heerlijk weer, het is langer licht, bomen komen in bloei en bloemen komen vol in bloesem. Het is de periode om ideeën uit te werken, de noodzakelijke stappen te plannen en deze met kracht in de wereld te zetten. Ik heb er zin in!

Fijne lente!

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur