Jeffrey

De perfecte match voor ARDO

In food recruitment is het maken van een perfecte match een uitdaging, zowel voor een food organisatie als een professional. Met hulp van FoodRecruit maak je de perfecte match. Zo zocht Robert Joosen, manager P&O bij Ardo, een food professional. Deze heeft hij gevonden in Jeffrey Loonen.

Ardo is een internationaal opererende organisatie in vriesverse groenten, kruiden, fruit, rijst en pasta met twintig verschillende productie- en verpakkingslocaties in acht landen. Voor de locatie Zundert waren ze op zoek naar een tactvolle QA/QC Officer. Bekijk hoe het is gegaan.

Jeffrey zat in zijn afstudeerfase en werd benaderd door FoodRecruit. Voor Jeffrey werkte het perfect. Na een goed gesprek over Ardo en de functie wist Jeffrey dat dit bij hem past. Al snel volgde een gesprek met Robert bij Ardo. Het bleek een perfecte match te zijn. Nu werkt Jeffrey vol passie als QA/QC Officer. Bekijk hoe het is gegaan.

Robert had de uitdaging om gespecialiseerde mensen te vinden. Dit kost tijd. Daarnaast ontbrak het hem aan een juist netwerk van QA-specialisten. Dit heeft Robert gevonden in FoodRecruit. Na een goed gesprek over het profiel dat hij en de kwaliteitsmanager hadden opgesteld startte de werving van FoodRecruit. Uit verschillende kandidaten werd Jeffrey geselecteerd als ideale kandidaat. Hij werd voorgesteld en dit bleek een perfecte match.

Als QA/QC Officer op deze zeer moderne locatie maakt Jeffrey deel uit van het vijfkoppige QA/QC-team. Een belangrijke taak binnen deze functie is het verder ontwikkelen van het kwaliteitsdenken binnen Ardo. Als rechterhand van de kwaliteitsmanager is Jeffrey onder andere verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole.

 

ECHTE FOODPROFESSIONALS HOUDEN HUN CARRIÈRE IN BEWEGING!

Bekijk jouw uitdaging voor de toekomst >

foodrecruit

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur