Foodrecruit
De verbindende factor tussen mensen en organisaties in de Food.

 

Als ‘dedicated recruiter’ van de People in Food Groep verbindt Foodrecruit mensen met de juiste kennis aan bedrijven die deze kennis nodig hebben. Foodrecruit heeft ruime ervaring in Food Quality Management en Food Recruitment en een groot netwerk van zowel FMCG-bedrijven als Qualiteers. In samenwerking met de People in Food Groep biedt Foodrecruit training en coaching, zodat onze professionals voldoen aan uw maatstaven. Ook is het mogelijk om via Foodrecruit een functie tijdelijk in te vullen met een interim professional. Door een intensieve samenwerking tussen opdrachtgever, professional en Foodrecruit ontstaat de beste match voor alle partijen.
Quality Assurance/Control
Kwaliteitsmanager
PMj Foods Hollland
40 uur
Bunschoten-Spakenburg

 

PMj Foods is een groeiend en ambitieus pluimvee verwerkend productiebedrijf, gevestigd in Bunschoten-Spakenburg. Dagelijks worden hier grote hoeveelheden kip gefileerd en verpakt in portieverpakkingen, bestemd voor verschillende internationale klanten.

 

Als kwaliteitsmanager geef jij leiding aan de het kwaliteitsteam (4 FTE) en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van het kwaliteitszorgsysteem. Hierbij adviseer en ondersteun je het management bij de ontwikkeling, implementatie, borging en toetsing van het kwaliteitsbeleid van PMj Foods. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 

Wij vragen:

 • Een hbo-opleiding Voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
 • Enkele jaren werkervaring als eindverantwoordelijke en leidinggevende in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van en praktische ervaring met levensmiddelenwetgeving en gangbare kwaliteitsnormen;
 • Beheersing van het Nederlands en Engelse in woord en geschrift. Pools in een pre.
Medewerker Kwaliteitszorg/klachten
Verstegen Spices & Sauces
32-40 uur
Rotterdam

 

Het Rotterdamse familiebedrijf Verstegen is al meer dan een eeuw een toonaangevende producent van kwalitatief hoogwaardige kruiden, specerijen en sauzen. Het Rotterdamse bedrijf beschikt over diverse productieafdelingen, opslag- en distributiefaciliteiten, een in- en verkooporganisatie, laboratorium en afdeling kwaliteitszorg.

Als medewerker kwaliteitszorg stel je alles in het werk om een zo hoog mogelijke kwaliteit van de producten, grondstoffen en processen te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor eventuele interne en externe klachten, audits en communicatie, het valideren van processen en instellen en testen van metaaldetectoren bij droge en natte productie.

 

Wat we vragen:

 • Een bachelordiploma in de voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kennis van wetgeving, kwaliteitssystemen en -normen (BRC, IFS enz.);
 • Ervaring met ‘Root Cause Analyses’ (bijv. 5-why methodiek)..
QA Advisor Technical Support
 Bekijk de video
Refresco Benelux
36 – 40 uur
Maarheeze

 

Op de vier productielocaties van Refresco Benelux (Maarheeze, Bodegraven, Hoensbroek en Ninove, België) worden softdrinks, mineraalwater, vruchtensappen en energy-drinks geproduceerd en afgevuld voor diverse A-merken en private labels als Wicky en Rodeo.

Als QA-advisor ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van verschillende QA-opdrachten, adviseer je over productspecificaties en productdeclaraties en ondersteun je de afdelingen QA, productie en sales.

Wat vragen we van je?

 • Een hbo-opleiding Levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
 • 1-2 jaar werkervaring in het QA-werkveld en brede kennis van relevante wetgeving;
 • Ervaring met Office programma’s, SAP en Interspec en productinformatiesystemen als Trace-One. Bij voorkeur ook met SIM en GS1, HACCP, IFS, BRC, ISO, UTZ en RFA;
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Frans en Duits is een pre.
Quality Assurance Manager

Bekijk de video

Van Loon Vlees
36 – 40 uur
Son

Het in 1971 opgerichte familiebedrijf Van Loon Vlees is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en internationaal actief vleesbedrijf. Vanuit de hightech productielocatie in Son, een van de meest duurzame productielocaties ter wereld, worden grote retailklanten in de Benelux bediend. Van Loon Vlees is onderdeel van de Van Loon Group.

Als QA-manager geef je leiding aan vier medewerkers. Samen met hen doe je er alles aan de kwaliteit van de producten optimaal te borgen en te verbeteren. Je rapporteert aan de QA-Manager Van Loon Group.

Wat vragen we van je?

 • Hbo-diploma richting levensmiddelentechnologie, Food Safety of vergelijkbaar;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in Quality Assurance in de foodindustrie;
 • Kennis van kwaliteitssystemen, zoals HACCP, BRC, IFS en/of Beter Leven, etc.;
 • Natuurlijke leider met coachende vaardigheden.
Consultant Quality Manager

KTBA Kwaliteitszorg
32-40 uur
Kaatsheuvel

 

Ben je op zoek naar afwisseling? Ben je een mensenmens en houd je van afwisseling? Dan is dit mogelijk jouw droombaan. Je werkt op locatie voor verschillende voedingsmiddelenbedrijven aan interessante QA-projecten.

In de rol van Consultant help je mensen en bedrijven. Je stelt kritische vragen, zet in grote lijnen het QA-beleid uit en motiveert mensen om zich met bevlogenheid voor het beleid in te zetten. Elke dag is anders. Vandaag ondersteun je een zoetwarenfabrikant bij een recall-actie, morgen begeleid je een bakkerij bij een audit. Het kan ook voorkomen dat je langere tijd bij één klant actief bent.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde bachelor- of masteropleiding of gelijkwaardig richting
 • Voedingsmiddelentechnologie, Food Safety, Food & Business;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van QA/QC;
 • Kennis van kwaliteitssystemen;
 • Een proactieve en zelfstandige houding.
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur