Even voorstellen

People in Food

Maak kennis met onze Professionals in Food
Sofie Deman

Consultant KTBA Belgium

Lees meer over Sofie

Joselito Heilbron

Consultant KTBA People in Food

Lees meer over Joselito

Sofie Deman

Consultant KTBA Belgium

 

Leergierig – praktisch – open communicatief – samenwerkend

 

Voordat ik de overstap maakte naar KTBA, heb ik 14 jaar ervaring opgedaan bij andere mooie bedrijven (ontwikkeling en productie van kant-en-klaarmaaltijden).
Sinds april 2017 werk ik bij KTBA als consultant & manager kwaliteitszorg. Tegenwoordig geef ik ook trainingen bij voedingsbedrijven over onder meer HACCP en voedselveiligheid. Dat maakt dat mijn werk inhoudelijk zeer gevarieerd is.
Ik mag naar verschillende bedrijven gaan om daar ondersteuning te bieden aan de kwaliteitsdienst. Ook kan het voorkomen dat ik organisaties help hun kwaliteitssysteem te onderhouden of verder uit te bouwen, bijvoorbeeld door interne audits uit te voeren.

Door mijn bezoeken aan deze firma’s leer ik zelf steeds bij over andere sectoren. Op die manier pas ik ook verschillende kwaliteitssystemen toe zoals BRC, FSSC22000, FCA, Halal, RSPO en UTZ, terwijl dit vroeger beperkt bleef tot IFS, ACS en BIO. Deze variatie vind ik belangrijk en tegelijk ook leuk aan mijn job.
Ik ben zeer benieuwd naar wat de toekomst bij KTBA nog zal brengen.

Joselito Heilbron

Consultant KTBA People in Food

 

Flexibel – dynamisch – onbewust bekwaam – positief

 

Mijn naam is Joselito Heilbron en ik ben van Surinaamse afkomst. Ik ben geboren in Amsterdam, maar al heel jong verhuisd naar Lelystad. Nu woon ik met mijn vrouw en twee (vroeg)puberende dochters aan de rand van de Oostvaardersplassen. Mijn persoonlijke doel is om elke dag iets nieuws te leren om in een nieuwe materie van ‘bewust onbekwaam’, naar ‘onbewust bekwaam’ te komen.

Het geeft mij heel veel voldoening als ik in een positie ben waarin ik als een spin in het web strategisch en analytisch druk aan het multitasken ben. Uit dit soort dynamiek en uit lekker druk bezig zijn, put ik weer energie.

Wat mij enorm aansprak toen ik bij KTBA ging werken, was de positieve en professionele uitstraling, overgoten met een ‘familiegevoel’. Het is een knappe prestatie dit met zo een grote groep van verschillende soorten mensen en achtergronden voor elkaar te krijgen. Deze aspecten vond en vind ik zo belangrijk, dat ik er als consultant bij de People in Food Group graag mijn steentje aan wil bijdragen.

Door de jaren heen ben ik veel over mezelf te weten gekomen en heb ik geleerd wat ik als prettig ervaar in mijn werk en wat ik nodig heb om gedreven te blijven. Wat mij voldoening geeft is continu groeien in kennis en kwaliteit, met voorspelbare variatie en flexibiliteit.
Ik hoop samen met iedereen van KTBA mijn doelen te kunnen nastreven.

Werk samen met Sofie en Joselito aan een voedselveiligere wereld
ECHTE FOODPROFESSIONALS HOUDEN HUN CARRIÈRE IN BEWEGING!

Bekijk jouw uitdaging voor de toekomst >

foodrecruit

KTBA ZOEKT FOODPROFESSIONALS MET PASSIE!

Wil jij werken bij KTBA >

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur