BOV-konten

Ron Besseling

CEO People in Food Group

Het scheelde maar een haartje of KTBA was afgelopen donderdag beloond met een prestigieuze ondernemersprijs: de BOV-Trofee. BOV staat voor ‘Beste Ondernemers Visie’ en wordt toegekend aan bedrijven die vanuit een heldere strategie en visie, planmatig groeien in een hoog tempo. ‘Fast Forward’ noemen ze dat en precies dat is wat ons als bedrijf zo typeert. Verantwoorde groei weliswaar, want groei mag niet alleen kwantitatief zijn, maar vooral ook kwalitatief.

In een zinderende finale in de Koepelhal in Tilburg, onder het toeziend oog van bijna 700 Brabantse ondernemers en belangstellenden, mochten we een tweede prijs in ontvangst nemen. Een beetje teleurgesteld, maar toch ook apetrots op de podiumplek, blikken we tevreden terug op de bewogen tijd die achter ons ligt.

2017 was weer zo’n bijzonder jaar in de KTBA-geschiedenis. Een jaar waarin we hard mochten groeien, maar waarin we ook weer eens tot het besef kwamen dat je groei goed moeten blijven organiseren en een heldere focus moeten houden op de markt en datgene waarin we uitblinken. Groeien is een bijzonder moeilijke discipline in het ondernemerschap, maar wel de meest interessante. Het is namelijk nooit klaar en als je denkt dat je het goed hebt geregeld, wordt je doodleuk weer ingehaald door de nieuwe realiteit. Never a dull moment, zal ik maar zeggen!

In de afgelopen jaren van continue groei mochten mijn team en ik ons zeer gelukkig prijzen met fantastische, deskundige, fijne en loyale collega’s om ons heen. Mensen op wie je kunt bouwen en vertrouwen. Mensen die er rotsvast in geloven dat we de wereld elke dag een stukje voedselveiliger maken. Dit zijn de mensen die eigenlijk die plek op het podium hebben verdiend en wij als directie mogen ons slechts BOV-konten noemen dat we dagelijks mogen werken met deze 200 kanjers!

 

Fijne feestdagen en een heel succesvol 2018 gewenst!

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur