Even voorstellen

People in Food

Maak kennis met onze Professionals in Food
Hellen Dobbeleers

Consultant KTBA People in Food

Lees meer over Hellen

Brenda Kerkdijk

Consultant KTBA People in Food

Lees meer over Brenda

Brenda Kerkdijk

Consultant KTBA People in Food

 

Sociaal / Pragmatisch / Enthousiast / Verantwoordelijk / Ervaren

 

Na een studie levensmiddelentechnologie en ruim 20 jaar ervaring bij een groot smaakstoffenbedrijf, werkzaam in verschillende kwaliteitsfuncties, kwam KTBA in 2015 op mijn pad. Het werd tijd voor verandering en nieuwe persoonlijke energie, consultant bij KTBA is het geworden. Tot het moment van vandaag heb ik geen moment spijt gehad van de overstap en het wordt alleen maar leuker door nieuwe uitdagingen die binnen KTBA geboden worden.

Bij KTBA ben ik begonnen als interim consultant en heb mijn eerste jaar bij een groot bedrijf als interim kwaliteitsmanager gewerkt. In de twee jaar dat ik werkzaam ben bij KTBA heb ik bij meerdere bedrijven projecten gedaan voor kortere of langere perioden als QA manager of QA specialist. Het mooiste vind ik dat ik met de producten werk die ik zelf elke week als consument koop. De echte levensmiddelentechnoloog met passie voor goede kwaliteit en een veilig product is weer in mij naar boven gekomen.

Via KTBA krijg ik kansen om te ontwikkelen op gebied van kennis en vaardigheden, ook op persoonlijk vlak. Binnenkort ga ik bij KTBA aan de slag als trainer, kennis en ervaring delen is voor mij een heel belangrijk aspect van mijn werk bij KTBA als consultant en straks ook als trainer. Het actief coachen en begeleiden van trainees en minder ervaren collega’s is ook een nieuw aspect binnen KTBA. Sinds kort ben ik mentor van 3 collega’s met als doel het KTBA team op hoog kwaliteitsniveau te krijgen, te houden en als consultant mentaal sterk en weerbaar te worden.

Naast werk is er ook tijd voor leuke activiteiten georganiseerd door de Peevee, inspirerende avondcolleges en leerzame PIF dagen. Mijn baan als consultant bij KTBA is leuk, afwisselend en uitdagend.

Hellen Dobbeleers

Consultant KTBA People in Food

 

Optimist / Doorzetter / Gepassioneerd / Kansengrijper / Dromer

 

Onlangs ging ik op reis naar Zuid-Afrika. Hier kwam ik nogmaals tot het besef dat niet iedereen dezelfde kansen en mogelijkheden krijgt in het leven. De kansen die je krijgt moet je zonder aarzelen met 2 handen grijpen. Deze visie probeer ik me steeds voor ogen te houden.

Net van school en nog niet echt weten wat ik wil, zo kwam ik terecht bij KTBA. De afgelopen 3 jaar werd dan ook een rollercoaster van projecten waarbij ik ongelofelijk veel heb bijgeleerd. Over voedselveiligheid, kwaliteitssystemen, HACCP, gevarenanalyses, labelopdrachten en ook over mezelf. De toekomst brengt nog veel, dat weet ik zeker. Recent werd ik lid van het QA Online team en Riskplaza. Ik heb ontzettend veel zin om ook in deze 2 takken van KTBA mij volledig te smijten. Hop naar nog meer kennis, kansen en verrijkingen van mezelf.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur