Foodrecruit
De verbindende factor tussen mensen en organisaties in de Food.

 

Als ‘dedicated recruiter’ van de People in Food Groep verbindt Foodrecruit mensen met de juiste kennis aan bedrijven die deze kennis nodig hebben. Foodrecruit heeft ruime ervaring in Food Quality Management en Food Recruitment en een groot netwerk van zowel FMCG-bedrijven als Qualiteers. In samenwerking met de People in Food Groep biedt Foodrecruit training en coaching, zodat onze professionals voldoen aan uw maatstaven. Ook is het mogelijk om via Foodrecruit een functie tijdelijk in te vullen met een interim professional. Door een intensieve samenwerking tussen opdrachtgever, professional en Foodrecruit ontstaat de beste match voor alle partijen.
Quality Assurance/Control
Food Safety & Quality Manager
Colbrand
Fulltime
Utrecht

 

Colbrand is nu een nog onbekende naam in de Nederlandse markt. Als je verder kijkt zie je een producent van vele bekende merken als De Ruijter, Karvan Cevitam, Roosvicee, Venz en Brinta. Colbrand is een private owned company met een productiecontract voor deze merken en beschikt over ambitie en drive naar verdere groei.

 

Als Food Safety & Quality Manager (FS&Q Manager) geef jij leiding aan de afdeling Quality (7 FTE). Deze afdeling is leidend in de ontwikkeling en uitvoering van het kwaliteitsbeleid. Je rapporteert rechtstreeks aan de General Manager en bent onderdeel van het MT.

 

Wij vragen:

 • Een bachelor- of masterdiploma richting Voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
 • Werkervaring als eindverantwoordelijke en leidinggevende in vergelijkbare functies;
 • Een teamspeler met natuurlijk leiderschap en people management skills;
 • Kennis van kwaliteitssystemen, zoals HACCP, BRC, IFS en/of FSSC 22000;
 • In staat om complexe processen snel te analyseren, de juiste oplossingen vast te stellen en acties uit te (laten) voeren.
Supervisor Technical QA Support
Interfood
Fulltime
Bladel

 

Interfood is een toonaangevend, mondiaal bedrijf op het gebied van zuivel. Interfood blijft zich ontwikkelen door snel te schakelen en proactief in te spelen op de markt. Dit accent op ontwikkeling en initiatief wordt ook bij individuele werknemers gestimuleerd. Interfood bewijst dat internationale professionaliteit gecombineerd kan worden met een unieke, persoonlijke bedrijfscultuur

Als Supervisor Technical QA Support geef jij sturing en leiding aan de Technical Department (5 FTE) en ondersteun je de QA /Technical Support Manager bij zijn werkzaamheden. Het Technical Department team biedt technische ondersteuning aan interne afdelingen en klanten voor de wereldwijde Interfood Group. Tot het takenpakket behoren onder andere specificatieoptimalisatie, specificatiebeheer, klachtenbeheer en het voorbereiden van leveranciers op klantbehoeften.

 

Wat we vragen:

 • Een bachelor- of masterdiploma of gelijkwaardig richting food;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en beheersing van de Engelse taal;
 • Werkervaring in het QA-werkveld;
 • Kennis van wetgeving;
 • Coachende vaardigheden en dienstverlenende instelling;
 • Goede kennis van geautomatiseerde systemen (m.n. Windows);
 • Als pre: zuivelkennis.
Teamleider Specificatiebeheer
Van Loon Group
Fulltime
Son

 

Het familiebedrijf Van Loon is opgericht in 1971 en sindsdien uitgegroeid tot een professionele en toonaangevende producent van vleesproducten die worden geleverd aan de internationale retailmarkt. De afdeling Specificatiebeheer werkt vanuit de Corporate organisatie en bedient vier verschillende vleesbedrijven binnen de Van Loon Group.

Als Teamleider Specificatiebeheer geef je samen met vijf collega’s invulling aan de praktische werkzaamheden binnen de afdeling. Als teamleider zorg jij er voor dat afdeling en de collega’s optimaal kunnen functioneren. Het coachen en begeleiden van de teamleden is dan ook een belangrijke taak!

Wat vragen we van je?

 • HBO-diploma richting Levensmiddelentechnologie, Voeding & Diëtetiek of vergelijkbaar;
 • Aantoonbaar ervaring in het aansturen van een team, waarbij je op een natuurlijke, mensgerichte manier leiding geeft;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring met specificatiebeheer of brede QA werkzaamheden;
 • Kennis van levensmiddelen-, etiketterings-, en verpakkingswetgeving;
 • Ervaring en affiniteit met productinformatiesystemen zoals Trace One, SIM en GS1 DAS etc;
 • Kracht in het behouden van overzicht en het stellen van prioriteiten.
Manager Vendor Assurance

 

Intersnack Procurement
Fulltime
Doetinchem

 

Intersnack Procurement is the Purchasing Unit of the Intersnack Group, a forward looking division within a forward looking company. Located in Doetinchem, the Netherlands, the unit deals with all significant Group procurement issues. Because of the essential role that procurement plays in their value chain, it also has a major role in the Group’s overall sustainability approach.

The Purchase Unit is a team of over 60 people representing more than 15 different nationalities. Together they develop and control sourcing, food safety and quality assurance, vendor development, logistics, finance, origin-development and the sustainability of our activities and operations.

Requirements:

 • Bachelor’s or Master’s degree in Food safety or similar;
 • Minimum of 3-5 years of Vendor Assurance, Quality Management or similar related experience;
 • Sound knowledge of lean and six sigma: understanding of the principles and tools of lean manufacture; and six sigma is advantageous to delivering the requirements of the role;
 • English and preferably 1-2 other languages;
  Flexibility and willingness to travel worldwide, approximately 10%.
QC / Arbo Coördinator

 

Luiten Vleeswaren
40 uur
Zoetermeer

 

Luiten Vleeswaren, gevestigd in Zoetermeer, is een toonaangevend familiebedrijf in de vleeswarensector. Producten van Luiten hun weg naar supermarktketens, groothandels, cateraars en andere klanten zowel in Nederland als daarbuiten. De vleeswaren van Luiten Vleeswaren worden vooral onder het huismerk verkocht.

Als QC/ARBO-Coördinator geef je leiding aan twee QC-medewerkers en ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van het kwaliteitsbeleid op de werkvloer. Daarnaast heb je eigen productie gerelateerde taken en projecten, zoals het digitaliseren en automatiseren van werkzaamheden en het verder professionaliseren van de afdeling.

Wat vragen wij van je?

 • HBO Voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring met het uitvoeren van QA-werkzaamheden binnen de
  voedingsmiddelenindustrie of aanverwant;
 • Kennis en ervaring van kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen zoals BRC, HACCP en IFS;
 • Kennis van en ervaring met relevante wetgeving.

Luiten Vleeswaren is op zoek naar meer ervaring en senioriteit in het team. Daarom staat de organisatie nadrukkelijk open voor een 50-plusser die zijn/haar ervaring wil inzetten voor deze functie.

Quality Assurance Manager

 

Van Loon Vlees
Fulltime
Son

 

Van Loon Vlees is een familiebedrijf opgericht in 1971 en sindsdien uitgegroeid tot een professioneel en internationaal actief vleesbedrijf. Van Loon’s hightech productielocatie in Son is een van de meest duurzame productielocaties ter wereld van waaruit zij grote retailklanten in de Benelux bedienen. Van Loon Vlees is onderdeel van de Van Loon Group die verder bestaat uit Sleeger, Brandenburg en Meat Friends.
Als Quality Assurance Manager van de locatie Son geef je leiding aan een 4 QA-medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de teamprestaties van jouw team kwaliteitsspecialisten. Gezamenlijk doe je er alles aan om de kwaliteit van de producten optimaal te borgen door continue verbeteringen uit te voeren. Je rapporteert aan de QA Manager Van Loon Group.

Wat vragen we van je?

 • Hbo-diploma richting levensmiddelentechnologie, Food Safety of vergelijkbaar;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in Quality Assurance in de foodindustrie;
 • Kennis van kwaliteitssystemen, zoals HACCP, BRC, IFS en/of Beter Leven, etc.;
 • Natuurlijke leider met coachende vaardigheden.
Coördinator Quality Systems
Luiten Vleeswaren
40 uur
Zoetermeer

 

Luiten Vleeswaren, gevestigd in Zoetermeer, is een toonaangevend familiebedrijf in de vleeswarensector. Producten van Luiten hun weg naar supermarktketens, groothandels, cateraars en andere klanten zowel in Nederland als daarbuiten. De vleeswaren van Luiten Vleeswaren worden vooral onder het huismerk verkocht.

Ter uitbreiding van het kwaliteitsteam zijn wij voor Luiten Vleeswaren op zoek naar een Coördinator Quality Systems. Als rechterhand van de QA-manager ben jij de deskundige en verantwoordelijke voor de normen zoals BRC, IFS, SKAL en het Beter Leven Keurmerk.

Wat vragen wij van je?

 • MBO/HBO levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring met het uitvoeren van QC-werkzaamheden;
 • Leidinggevende kwaliteiten en affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie;
 • Kennis en ervaring van kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen zoals BRC & HACCP;
 • Kennis van en ervaring met relevante wetgeving;
 • Kennis van Arbo of bereid je in deze materie te verdiepen.

Luiten Vleeswaren is op zoek naar meer ervaring en senioriteit in het team. Daarom staat de organisatie nadrukkelijk open voor een 50-plusser die zijn/haar ervaring wil inzetten voor deze functie.

Consultant Quality Manager

 

KTBA Kwaliteitszorg
32-40 uur
Kaatsheuvel

 

Ben je op zoek naar afwisseling? Ben je een mensenmens en houd je van afwisseling? Dan is dit mogelijk jouw droombaan. Je werkt op locatie voor verschillende voedingsmiddelenbedrijven aan interessante QA-projecten.

In de rol van Consultant help je mensen en bedrijven. Je stelt kritische vragen, zet in grote lijnen het QA-beleid uit en motiveert mensen om zich met bevlogenheid voor het beleid in te zetten. Elke dag is anders. Vandaag ondersteun je een zoetwarenfabrikant bij een recall-actie, morgen begeleid je een bakkerij bij een audit. Het kan ook voorkomen dat je langere tijd bij één klant actief bent.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde bachelor- of masteropleiding of gelijkwaardig richting
 • Voedingsmiddelentechnologie, Food Safety, Food & Business;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van QA/QC;
 • Kennis van kwaliteitssystemen;
 • Een proactieve en zelfstandige houding.
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur