Voorwoord

Ron Besseling

CEO People in Food Group

En toen was het ineens herfst in Nederland. De harde wind en de regen van de afgelopen dagen spoelen de fijne herinneringen aan die lekkere zomerperiode snel weg en lijken symbool te staan voor het actuele rumoer in de wereld. Verwoestende tropische orkanen, nucleair wapengekletter, vluchtelingen, Brexit… Slechts een kleine greep uit het wereldnieuws. In dat licht lijkt het dagelijks druk zijn met ‘voedselveiligheid’ wel eens onbelangrijk of zelfs ongepast. Zeker als je je beseft dat veel wereldburgers zich drukker maken over óf ze überhaupt iets te eten hebben die dag.

Toch is het voedselveiliger maken van de wereld onze drive en de reden waarom wij als ‘people in food’ elke dag uit ons bed springen om aan de slag te gaan voor honderden klanten in Nederland en België, en soms ver daarbuiten. De grote wereldproblemen kunnen wij natuurlijk niet oplossen, maar we kunnen wel heel concreet elke dag een kleine bijdrage leveren aan het verbeteren van de voedselkwaliteit en daarmee aan de kwaliteit van leven van miljoenen consumenten. Een prachtige missie en een prachtig vak in een zeer dynamische branche. Ik mag in alle onbescheidenheid best zeggen dat ik ontzettend trots ben op al die professionals die namens de People in Food Group al ruim twintig jaar gepassioneerd die bijdrage aan de voedingsindustrie leveren.

Ook ben ik heel trots op alweer de derde uitgave van ons mooie PIF-magazine. We krijgen de smaak te pakken en hopen u als geïnteresseerde lezer te voorzien van nuttige en onderhoudende informatie over ons bedrijf en ontwikkelingen in het vakgebied.

Graag tot ziens en veel leesplezier!

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur