Even voorstellen

Onze People in Food

Maak kennis met onze People in Food

Robert van Dalen

Teamcoach labelling consultants

Lees meer over Robert

Manoeska Lintsen

Beleidsmedewerker Riskplaza

Lees meer over Manoeska

Robert van Dalen

Teamcoach labelling consultants

 

Gepassioneerd / Leergierig / Enthousiast / Ervaren / Gedisciplineerd

 

Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat kwaliteitswaarborging mijn passie is. In mijn afstudeerjaar kwam ik in contact met KTBA. Ik wist meteen: daar wil ik werken!

 

Ik ben tien jaar geleden gestart bij KTBA met een etiketteringsproject voor een grote retailer. Al snel werden mijn werkzaamheden uitgebreid met het opzetten, implementeren en onderhouden van kwaliteitssystemen. Etikettering is een specialisme op zich. Daarom heb ik na een aantal jaar gekozen voor de functie Labelling Consultant. Als Labelling Consultant werk ik op locatie voor verschillende voedingsmiddelenbedrijven aan uitdagende projecten. Ik adviseer en begeleid klanten op het gebied van etiketterings- en wetgevingsvraagstukken betreffende food, feed en/of non-foodproducten (FMCG). Sinds 1 juni 2017 ben Teamcoach Labelling Consultants. Als Teamcoach ben ik verantwoordelijk voor een optimale uitvoering van de werkzaamheden van het team Labelling Consultants. Hier draag ik tevens zelf aan bij.

 

Ik ben enthousiast, leergierig en heb veel ervaring in de levensmiddelenindustrie. Elke dag zorg ik ervoor dat de wereld voedselveiliger wordt en dat de consument met vertrouwen boodschappen kan doen. Dit doe ik met ontzettend veel plezier.

Manoeska Lintsen

Beleidsmedewerker Riskplaza

 

Realist / Assertief / Levensgenieter / Ondernemend / Oplossingsgericht

 

Als verantwoordelijke voor de inhoud van de Riskplaza databank verdiep ik mij in complexe voedingsmaterie. Het is mijn taak om up-to-date te blijven omtrent wetgeving, wetenschap en actualiteiten met betrekking tot voedselveiligheid. De voedselveiligheid van ingrediënten is een onderbelicht onderwerp. Een van mijn uitdagingen is het overdragen van kennis op (toekomstige) kwaliteitsmedewerkers. Deze rol vervul ik middels het geven van webinars, seminars, gastcolleges, masterclasses en het schrijven van whitepapers. Er valt nog veel te leren over voedselveiligheid. Om kennis over te brengen moet ik het vakgebied niet alleen begrijpelijk, maar ook aantrekkelijk maken. Een leuke uitdaging!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur