Foodrecruit
De verbindende factor tussen mensen en organisaties in de Food.

 

Als ‘dedicated recruiter’ van de People in Food Groep verbindt Foodrecruit mensen met de juiste kennis aan bedrijven die deze kennis nodig hebben. Foodrecruit heeft ruime ervaring in Food Quality Management en Food Recruitment en een groot netwerk van zowel FMCG-bedrijven als Qualiteers. In samenwerking met de People in Food Groep biedt Foodrecruit training en coaching, zodat onze professionals voldoen aan uw maatstaven. Ook is het mogelijk om via Foodrecruit een functie tijdelijk in te vullen met een interim professional. Door een intensieve samenwerking tussen opdrachtgever, professional en Foodrecruit ontstaat de beste match voor alle partijen.
Quality Assurance/Control
Specialist Quality Assurance

 

Teeuwissen
32-40 uur
Cuijk

 

Teeuwissen Operations B.V. exploiteert darmlokalen in Nederland en in andere landen, zowel in Europa als daarbuiten. Hier worden darmpakketten verwerkt tot hoogwaardige producten.

Ter uitbreiding van het kwaliteitsteam zijn we op zoek naar een zelfstandige QA Specialist die zich richt op het borgen van de kwaliteit van producten en processen van zeven locaties gevestigd in Noord-Brabant, België en Duitsland. Als QA Specialist schakel je tussen de locaties, beheer en actualiseer je kwaliteitshandboeken en train je (nieuwe) medewerkers. Je houdt van diversiteit en bent proactief, ondernemend en daadkrachtig.

Jij hebt:
– Een bachelor- of masterdiploma richting Voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar.
– Kennis van en praktische ervaring met de gangbare kwaliteitsmanagementsystemen.
– Enkele jaren ervaring met QA binnen de foodsector.
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, kennis van Duits is een pre.

Young Talent Traineeship

 

KTBA People in Food
40 uur
NL en BE

 

Jij staat aan het begin van je carrière. Je hebt passie voor kwaliteitsmanagement en bent geïnteresseerd in industriële voedselveiligheid en procesoptimalisatie. Het is tijd om jouw kennis in praktijk te brengen.

Het Young Talent Traineeship is een leerschool buiten de schoolbanken. In zes maanden kom je bij tientallen voedingsbedrijven over de vloer, waarbij je intensieve leerervaring opdoet. Je zult merken dat zowel jouw kennisniveau als jouw persoonlijke ontwikkeling grote sprongen maakt.

Continue ontwikkeling staat bij ons centraal. Er is bijvoorbeeld een kennisbank en we organiseren regelmatig team- en bedrijfsactiviteiten. We zijn er zeker van dat KTBA hierin uniek is. Het traineeship start per 1 november 2017.

Wat vragen we van je?
– Een bachelor- of masterdiploma richting Food of gelijkwaardig.
– Jij staat stevig in je schoenen en weet mensen te overtuigen.
– Je hebt maximaal één jaar werkervaring.
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
– Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en bent bereid om te reizen.

Junior Consultant Quality Assurance

 

KTBA People in Food
27 – 40 uur
Diverse regio’s in NL

 

In korte tijd krijg je de mogelijkheid om een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring op te doen. Met hulp van jouw persoonlijke KTBA-coach ga je uiteindelijk zelfstandig aan de slag bij uiteenlopende klanten.

Als consultant is geen dag hetzelfde. Vandaag ondersteun je een collega bij een klant in de zuivelindustrie en morgen heb je een zelfstandige opdracht bij een kleine bakkerij. Het kan ook voorkomen dat je langere tijd bij één klant actief bent.

Waar zijn we naar opzoek?
– Een bachelor- of masterdiploma richting Food of gelijkwaardig.
– 1-2 jaar ervaring in het werkveld van QA of QC. Als je deze ervaring hebt opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie is dat een pre.
– Je voelt je prettig in een zelfstandige rol en bent een stevige gesprekspartner.
– Je kunt goed luisteren, doorvragen en zaken schematisch weergeven.
– Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en je bent bereid om te reizen.

Kwaliteits-
medewerker

 

Vollebregt Fresh Company
40 uur
Zoetermeer

 

Vollebregt Fresh Company is een grote speler op het gebied van grillproducten. Het is een relatief kleine organisatie die wordt getypeerd door de korte communicatielijnen en het persoonlijke contact. Vooruitstrevendheid staat hoog in het vaandel.

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker. Ongeveer zestig procent van de tijd ben je bezig met specificatiebeheer en etikettering. Daarnaast bied je ondersteuning bij onder andere klachtenafhandeling en crisismanagement, ben je het aanspreekpunt voor externe partijen en beheer je het kwaliteitssysteem.

Wat vragen wij van je?
– Een hbo-diploma richting Voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar.
– Enkele jaren werkervaring op het gebied van QA binnen de foodsector, bij voorkeur in specificatiebeheer.
– Kennis van en praktische ervaring met levensmiddelenwetgeving en gangbare kwaliteitsnormen.
– Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels.

Consultant Quality Assurance

 

KTBA People in Food
32-40 uur
NL Kaatsheuvel

 

Ben je op zoek naar afwisseling? Ben je een mensenmens en werk je graag op locatie? In deze functie werk je voor verschillende voedingsmiddelenbedrijven aan interessante QA-projecten.

In de rol van Consultant help en adviseer je mensen en bedrijven. Je stelt kritische vragen, zet in grote lijnen het QA-beleid uit en motiveert mensen om zich met bevlogenheid voor het beleid in te zetten. Elke dag is anders. Vandaag ondersteun je een zoetwarenfabrikant bij een recallactie, morgen begeleid je een bakkerij bij een audit. Het kan ook voorkomen dat je langere tijd bij één klant actief bent.

Wat vragen wij?
– Een bachelor- of masterdiploma richting Voedingsmiddelentechnologie, Food Safety, Food & Business of gelijkwaardig.
– 2-5 jaar werkervaring op het gebied van QA.
– Kennis van kwaliteitssystemen.
– Een proactieve en zelfstandige houding.

Labelling
Junior Consultant Labelcompliance

 

KTBA LabelCompliance
6 maanden, parttime of fulltime
Kaatsheuvel

 

Ga je een uitdaging niet uit de weg? Ben je een mensenmens, houd je van afwisseling en duik je graag in vraagstukken op het gebied van etikettering?

Als Junior Consultant krijg je de mogelijkheid om bij diverse bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Je werkt op projectbasis en krijgt bij elke klant een nieuw vraagstuk op het gebied van etikettering, regelgeving, compliance en/of productspecificatiebeheer.

Wat vragen we?
– Een bachelor- of masterdiploma richting Food of gelijkwaardig.
– Kennis van (inter)nationale wet- en regelgeving op het gebied van food en non-food.
– Je hebt een kritische blik, kan snel schakelen en bent communicatief vaardig.
– Je bent in het bezit van een autorijbewijs en vindt reizen niet erg.

Kwaliteits-
medewerker Product Informatie Retail

 

KTBA LabelCompliance
6 maanden, 32-40 uur
Kaatsheuvel

 

Voel jij je prettig in een administratieve functie? Heb je een kritische blik en ben je accuraat? Werk je graag op een jonge, snelgroeiende afdeling? Dan is deze functie zeker iets voor jou.

Je werkt zelfstandig aan opdrachten gericht op het invoeren en controleren van gegevens in productspecificatiesystemen. Onder supervisie van de Labelling Specialist controleer je etiketteringsinformatie van food en non-food producten op juistheid en klantspecifieke eisen.

Jij beschikt over:
– Een mbo 4- of hbo-diploma richting Voedingsmiddelentechnologie, Laboratorium (MLO) of gelijkwaardig.
– Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
– Relevante werkervaring is een pre.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur