Even voorstellen

Onze People in Food

 Maak kennis met onze People in Food

Adri Boom

Interim manager kwaliteitszorg

Lees meer over Adri

Shaling Lam

Office management
assistant

Lees meer over Shaling

Adri Boom

 

veel werk- en levenservaring / creatief / muziek maken / behulpzaam

 

Met meer dan dertig jaar ervaring in de levensmiddelenindustrie ben ik al heel wat uitdagingen aangegaan. Waar ik eerst hoofdzakelijk operationeel actief was, richt ik me de laatste jaren met name op kwaliteitszorg.

Binnen KTBA hebben we een grote diversiteit aan opdrachten, waarvan ik de interim opdrachten het leukst vind. Ik kan er mijn brede ervaring goed inzetten: bruggen bouwen tussen mensen en afdelingen, samen problemen te lijf gaan. Echte oplossingen realiseren is immers mensenwerk. Certificaten, systemen, software, kennis en kunde zijn daarbij slechts hulpmiddelen. Bij KTBA hebben we de beste systemen en middelen en de juiste mensen. Het is een uitdaging om er elke dag het beste uit te halen.

Olfi Prevoo

 

nieuwsgierig / leergierig / precies / gedreven / creatief

 

Het leukste aan mijn functie is het meedenken met de klant. Samen maken we een perfect etiket. Ik ben opgeleid als levensmiddelentechnoloog en ik kan binnen mijn functie mijn etiketterings- en productkennis gebruiken. Ik hoop dat ik de komende jaren samen met mijn collega’s nog veel klanten kan helpen met hun etiketteringsvraagstukken!

Shaling Lam

 

spontaan / gedreven / foodle / multitasker / travel

 

Als Office management assistant is het belangrijk dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Mijn ondersteunende rol bestaat uit een combinatie van taken op administratief, secretarieel en facilitair gebied. Ik bewaak de ‘thuisbasis’ van KTBA en hou het draaiende. Ik bewaar het overzicht en stel prioriteiten, wat gezien de breedte van het takenpakket, erg belangrijk is. De waardering die ik ontvang door mijn servicegerichtheid houdt mij gedreven. Mijn werk is nooit saai, want iedere dag is anders.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur