Meral Bouwman

“In de toekomst zou ik graag mensen coachen en zorgen dat ze persoonlijke doelen halen. Zodat ze, net als ik, tot hun volle potentieel kunnen komen.”

Meral Bouwman is sinds januari Technical account manager bij Quality Software Company (QSC). Na een tijdje voor zichzelf te hebben gewerkt als diëtist begon ze in 2014 bij KTBA als consultant. Als Technical account manager is ze betrokken bij de verbetering van softwaretool QA Online. Ze presenteert QA Online bij klanten en geeft webinars en seminars. Tot haar zeventiende stond Merals leven in het teken van haar topsport: turnen.

“Na een studie Voeding en Diëtetiek besloot ik voor mezelf te beginnen. Een jaar lang runde ik met veel plezier mijn eigen diëtistenpraktijk (Tr)Eat Right. Toch verlangde ik naar meer zekerheid. Ik besloot daarom op zoek te gaan naar een vaste functie binnen de voedingswereld. Al snel kwam ik uit bij KTBA.”

“Aanvankelijk wist ik niet zo goed wat het werk precies zou inhouden. Uiteindelijk bleek ik als consultant op locatie bij onder andere zoetwarenproducent Alldra goed op mijn plek. In mijn nieuwe functie als Technical account manager begeleidde ik er de implementatie van softwaretool QA Online van QSC. Ik beantwoord alle vragen over QA Online en zorg dat iedereen het maximale uit deze tool kan halen.”

Meral wil niet alleen het maximale uit QA Online halen, maar ook uit zichzelf. Deze werkhouding leerde ze al jong: op haar vijfde zette ze de eerste stappen op de turnmat. Ze bleek talent te hebben. Al snel veranderde de turnsessies in toegewijde topsport. Het kostte Meral de nodige kinderfeestjes, en later, veel gemiste avondjes uit. Met dertig uur trainen per week stond turnen tijdens haar jeugd op nummer één. Meerdere hardnekkige blessures betekenden uiteindelijk het einde van Merals turncarrière. Toch hield ze er veel aan over.

“Mijn topsport heeft me geleerd nooit op te geven, en me altijd voor de volle honderd procent in te zetten. Dat neem ik mee naar KTBA. Ik neem geen genoegen met half werk en streef altijd naar het hoogst haalbare. Op een andere manier zou ik niet kunnen werken.”

Die houding zorgt dat ze ook bij KTBA niet stil wil staan.

“In de toekomst zou ik graag mensen coachen en zorgen dat ze persoonlijke doelen halen. Zodat ze, net als ik, tot hun volle potentieel kunnen komen.”

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur