Foodrecruit
De verbindende factor tussen mensen en organisaties in de Food.

 

Als ‘dedicated recruiter’ van de People in Food Groep verbindt Foodrecruit mensen met de juiste kennis aan bedrijven die deze kennis nodig hebben. Foodrecruit heeft ruime ervaring in Food Quality Management en Food Recruitment en een groot netwerk van zowel FMCG-bedrijven als Qualiteers. In samenwerking met de People in Food Groep biedt Foodrecruit training en coaching, zodat onze professionals voldoen aan uw maatstaven. Ook is het mogelijk om via Foodrecruit een functie tijdelijk in te vullen met een interim professional. Door een intensieve samenwerking tussen opdrachtgever, professional en Foodrecruit ontstaat de beste match voor alle partijen.
Quality Assurance/Control
Manager Quality Assurance

 

Werkgebied Bodegraven
fulltime

 

Onze klant Vepo Cheese is gespecialiseerd op het gebied van kaas. Vepo Cheese snijdt, raspt en verpakt kaas op twee verschillende locaties in Nederland. De producten van Vepo Cheese komen terecht bij retail, foodservice en industriële verwerkers. Klantgerichtheid en knowhow staan bij Vepo Cheese centraal.
In de functie van Manager Quality Assurance ben je de motiverende leider van het kwaliteitsteam. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het kwaliteitsbeleid. Daarnaast verzamel en analyseer je gegevens voor het kwaliteitshandboek, managementrapportages en de auditrapporten. Je adviseert zowel het management als de directie.

Als Manager Quality Assurance beschik je over:

 • Een relevant hbo- of wo-diploma.
 • Ervaring op het gebied van quality assurance.
 • Kennis van kwaliteitsmanagementsystemen.
 • Goede beheersing van de Engelse taal, Duits is een pre
QC Manager

 

Werkgebied Helmond
Fulltime

 

Voor onze klant Hessing Supervers zijn we op zoek naar een ervaren QC Manager. Hessing Supervers verwerkt groente en fruit tot uiteenlopende producten voor onder andere retail en industrie. Dit gebeurt op vijf verschillende locaties in Nederland.

Als QC Manager bij Hessing Supervers ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging in de fabriek in Helmond. Je bent onderdeel van het managementteam en geeft inhoud aan het kwaliteitssysteem. Als resultaatgerichte leider van het QC-team ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Je toont initiatief op het gebied van proces- en productoptimalisatie en weet anderen te motiveren.

Onze ideale kandidaat beschikt daarnaast over:

 • Een opleiding HBO Voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar.
 • Ervaring met het QC, QA en/of productiemanagement.
 • Ervaring met kwaliteitsmanagementsystemen.
Kwaliteits-verantwoordelijke QA

 

Regio Lier (België)
Fulltime

 

Onze klant Jermayo is een grote speler die gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en distribueren van sauzen, salades en culinaire gerechten. Het is een echt familiebedrijf dat met haar 70 medewerkers werkt op een modern kantoor in Lier.

We zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste Kwaliteitsverantwoordelijke. Je bent onderdeel van een bevlogen Kwaliteitsteam bestaande uit vijf medewerkers, waarbij je de kartrekker en eindverantwoordelijke bent op het gebied van QA, en rapporteert aan de directie. Je stuurt één kwaliteitsmedewerker QA aan en bent verantwoordelijk voor het opstellen, borgen en verder uitbouwen van het kwaliteitsbeleid en het kwaliteitssysteem van Jermayo.

Onze match beschikt over:

 • Een bachelor- of masterdiploma richting food of gelijkwaardig.
 • Enkele jaren ervaring met QA binnen de voedingsmiddelenindustrie.
 • Een teamplayer met talent voor het coachen van medewerkers.
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Franse taal.
Consultant QA
België

 

Regio Antwerpen – Limburg
Fulltime

 

De KTBA Belgium is op zoek naar een ervaren Consultant QA.
Hoe vaak krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in andermans keuken? Niet alleen omdat je wil zien wat daar gebeurt, ook omdat je er altijd iets van leert. Daarnaast kun je je in de rol van Consultant QA mensen en bedrijven adviseren. Je stelt kritische vragen, zet de grote lijnen uit van het QA-beleid en je motiveert mensen zodat ze optimaal inzetten voor het kwaliteitsbeleid, met net zoveel passie en bevlogenheid als jijzelf.

Elk dag is anders. Je werkt op locatie voor verschillende voedingsmiddelenbedrijven. In het ene project ben je je verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en onderhouden van kwaliteitssystemen. Bij een volgende project vervang je je de QA manager. Aan diversiteit geen gebrek.

Als Consultant QA beschik je over:

 • Een bachelor- of masterdiploma richting food of gelijkwaardig.
 • Minimaal 5 jaar ervaring met QA.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Daarnaast ben je woonachtig in de provincie Antwerpen of Limburg.
QA/QC Officer

 

Regio Zundert
Fulltime

 

Ardo is een internationaal opererende organisatie in vriesverse groenten, kruiden, fruit, rijst en pasta met twintig verschillende productie- en verpakkingslocaties in acht landen. Voor de locatie Zundert zijn we op zoek naar een tactvolle QA/QC Officer. Als QA/QC Officer op deze zeer moderne locatie word je onderdeel van het vijfkoppige QA/QC-team. Een belangrijke taak binnen deze functie is het verder ontwikkelen van het kwaliteitsdenken binnen Ardo. Als rechterhand van de manager ben je onder andere verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole. Je signaleert verbeterpunten bij de verpakkingsafdeling, specificeert en monitort grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Dit gebeurt in samenwerking met leveranciers en zusterbedrijven.

Wij vragen:

 • Een opleiding HBO Voedingsmiddelentechnologie of vergelijkbaar.
 • Relevante ervaring, bij voorkeur in een productieomgeving.
 • Een passie voor kwaliteit.
Labelling
Kwaliteits-medewerker
Productinformatie Duits

 

Locatie Kaatsheuvel | MBO, HBO | 32 – 40 uur

Beheers jij de Duitse taal en voel je je prettig in een administratieve functie? Ben je accuraat en heb je een kritische blik?

Je werkt zelfstandig aan opdrachten gericht op het vertalen, invoeren en controleren van gegevens in verschillende productspecificatiesystemen.
Onder toezicht van de Labelling Specialist controleer je etiketteringsinformatie van food en non-foodproducten. Je vertaalt en controleert labels op volledigheid, juistheid en klantspecifieke eisen.

Als Kwaliteitsmedewerker Productinformatie Duits beschik je over:

 • Een mbo 4- of hbo-diploma richting Levensmiddelentechnologie, Chemie, Laboratorium of gelijkwaardig.
 • Relevante werkervaring is een pre.
 • Perfecte mondelinge en schriftelijk beheersing van de Duitse taal (meerdere talen is een pre).
Labelling Specialist

 

Werkgebied Kaatsheuvel
Fulltime

 

KTBA is op zoek naar een enthousiaste Labelling Specialist met oog voor detail. In deze functie werk je aan uiteenlopende klantvraagstukken op het gebied van food, feed en non-foodproducten. Je toetst etiketten aan de actuele wet- en regelgeving en houdt rekening met klantspecifieke eisen. De ideale kandidaat heeft een passie voor voeding en een hoog concentratievermogen. Complexe materie schrikt jou niet af.
Bij KTBA staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Met colleges, teamactiviteiten en onze kennisbank zorgen wij dat jouw kennis altijd up-to-date is.

 

De ideale match beschikt verder over:

 • Een hbo-diploma op het gebied voeding en diëtetiek.
 • Actuele kennis van de (inter)nationale wet- en regelgeving op het gebied van etiketteringsvoorschriften.
 • Goede beheersing van de Engelse taal.
 • Een kritische werkhouding.
 • Woonachtig in omgeving Kaatsheuvel.
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur