Even voorstellen

Onze food professionals

 Maak kennis met onze food professionals

‘Wie de kleine lettertjes niet (l)eert, is het etiket niet weerd!’

 

Diëtiste / Gezelligheidsdier / Koken / Wintersporter / Familiemens

 

Als ik aan mensen in mijn directe omgeving uitleg wat mijn nieuwe baan inhoudt, geef ik als voorbeeld dat ik controleer of een product de term Light mag dragen. Nu mijn eerste weken bij KTBA Labelcompliance zijn verstreken, zie ik met eigen ogen hoe ver en hoe diep de wetgeving hierover gaat! Het wordt nog een flinke kluif om dat allemaal door te spitten, maar yes, ik heb er zin in!

‘Met de kwaliteitspaplepel
ingegoten’

 

29 jaar / Drenthe / Vriend / Zoontje / Dierenliefhebber

 

Al van kleins af aan hoor ik dagelijks de boeiende kwaliteitsverhalen van mijn vader. Kwaliteit werd bij ons thuis met de paplepel ingegoten.

Ruim vijf jaar ben ik werkzaam binnen de kwaliteit, na mijn HBO studie Management, Economie en Recht ben ik gestart bij een non-food bedrijf en heb ik een ISO 9001 handboek opgezet. Daarna ben ik als kwaliteitsmanager food gestart bij een ambachtelijk vleeswaren bedrijf. Hierin heb ik interessante ervaring opgedaan met BRC, FSSC en het Beter Leven Keurmerk.

Als Consultant QA bij KTBA hoop ik nog meer uitdagende kwaliteitservaring op te doen en me bezig te houden met het optimaliseren van kwaliteit.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur