Foodrecruit – het nieuwe recruiten in food

 

Kaatsheuvel, 12 januari 2017 – Vandaag start Foodrecruit! Foodrecruit verbindt mensen en organisaties in food. Het is geen traditioneel werving- en selectiebureau maar een uniek en vernieuwend concept in de voedingsindustrie. Foodrecruit verbindt organisaties in de voedingsindustrie en -handel met Qualiteers: professionals die elke dag opnieuw werk maken van kwaliteit.

Foodrecruit werkt volgens de formule People, Power en Performance. De juiste persoon, met de kennis en vaardigheden zorgt gegarandeerd voor de juiste resultaten. Het concept is uniek voor zowel opdrachtgevers als professionals. Opdrachtgevers zijn verzekerd van gekwalificeerd personeel met de juiste prestaties. Professionals worden namelijk ondersteund in hun functie met training en coaching. Dat maakt Foodrecruit uniek.

Foodrecruit is het recruitmentbedrijf binnen de People in Food Holding en een zusterbedrijf van KTBA People in Food. De medewerkers van Foodrecruit hebben meer dan 15 jaar ervaring in werving en selectie van professionals in food. Coaching en opleiding van kandidaten wordt verzorgd door KTBA Foodcampus, het zusterbedrijf van Foodrecruit.

Over People in Food Holding
People in Food biedt wereldwijd unieke, hoogstaande dienstverlening op het gebied van industriële voedselveiligheid. Onder de holding vallen zes dienstverlenende businessunits. Deze leveren onder andere automatiseringssystemen, databanken voor voedselveiligheidsrisico’s en kwaliteitsconsultancy. De bedrijven binnen de People in Food Holding tellen samen met meer dan 160 medewerkers in Nederland en België.

Bezoek onze website en bekijk de actuele vacatures >
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur