Werken bij KTBA

De passie en bevlogenheid vanaf de oprichting in 1996 van KTBA zie je nog steeds terug in de organisatie. Toen een eenmanszaak en nu met ruim 200 gedreven collega’s. Het zijn deze mensen die KTBA tot een bijzondere werkplek maken.

Sinds 2019 is KTBA onderdeel van Mérieux NutriSciences en zijn we actief in 29 landen. Met onze visie ‘Better Food. Better Health. Better World.’ willen we als bedrijf naast voedselveiligheid en de gezondheid van de consumenten ook een bijdrage leveren aan een betere planeet.

KTBA neemt het voortouw op inhoudelijke ontwikkeling en vindt werk-privé-balans erg belangrijk. Een leuke baan combineren met gezin, familie of topsport is geen uitzondering, maar vanzelfsprekend. Samen geven we de organisatie vleugels die we nodig hebben om hoge toppen te bereiken.

Bekijk de video

Zijn deze vacatures iets voor u?
Ons geheim?

Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Die trekt leergierige, ondernemende mensen aan. Mensen waar we trots op zijn! Onze pragmatische, daadkrachtige en professionele instelling verbindt ons. Hierdoor groeit KTBA hard, heel hard. Maar hoe hard we ook groeien, welke veranderingen we ook meemaken, onze waarden blijven steeds hetzelfde.

Enthousiast geworden over een baan bij KTBA?
Heb je zin om als QA Consultant of Labelling Specialist in Nederland of België bij ons aan de slag te gaan?
Check dan het actuele vacature-overzicht op werkenbijktba.nl
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur