De vele facetten van duurzaamheid

Jeroen Sleenhoff

CEO KTBA, a Mérieux NutriSciences Company

Welkom bij de nieuwste editie van ons KTBA, a Mérieux NutriSciences company MaQAzine. Deze editie staat in het teken van duurzaamheid, een essentieel onderwerp dat niet alleen onze industrie, maar ook onze planeet transformeert. Hier hebben wij de afgelopen maanden extra aandacht aan besteed. 

In de huidige tijd, waarin de roep om duurzaamheid luider klinkt dan ooit tevoren, met o.a. de nieuwe duurzaamheidswetgevingen, hebben wij bij KTBA ons gefocust op het bevorderen van duurzame praktijken in meerdere facetten van ons werk. In deze editie zult u discussies vinden over duurzaamheid, variërend van podcasts tot webinars. Met ons zusterbedrijf BLONK werken we nauw samen om continu onze kennis over duurzaamheid up-to-date te houden.

Daarnaast hebben we het natuurlijk ook over andere ontwikkelingen, zoals het topic minerale oliën en MOSH/MOAH, etikettering en kijken we naar de trends die wij in 2023 gezien hebben tijdens de extern uitgevoerde audits.

Een bijzonder hoogtepunt in deze editie is de onthulling van een nieuwe ontwikkeling: de brandingsovergang van KTBA naar Mérieux NutriSciences | KTBA. Dit vertegenwoordigt niet alleen een verandering in naam, maar ook een verbreding van onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten in de voedselindustrie.

Als laatste willen we graag onze recente verhuizing van het hoofdkantoor in België onder de aandacht brengen. Deze verandering biedt niet alleen nieuwe mogelijkheden voor groei en innovatie, maar versterkt ook onze positie als wereldwijde speler in de voedingsmiddelenbranche.

Als organisatie zijn we vastbesloten om een positieve impact te creëren, niet alleen voor onze klanten en stakeholders, maar ook voor de gemeenschappen waarin we opereren en voor de wereld als geheel. We geloven dat door middel van samenwerking, innovatie en een voortdurende toewijding aan duurzaamheid, we een betere toekomst kunnen creëren voor iedereen.

Better Food. Better Health. Better World. 

Veel leesplezier!

Jeroen Sleenhoff

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur