Branding overgang

Groei & verandering

Door: Aida Afrasiaby

198 woorden – 50 seconden leestijd

Groei en verandering gaan hand in hand

 

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn: KTBA blijft groeien. We startten in 1996 op kleine schaal, maar ondertussen zitten onze consultants en diensten door heel Nederland en Vlaams-België, waarbij we druk werken aan een uitbreiding naar Wallonië.

In 2019 is KTBA onderdeel geworden van Mérieux NutriSciences, een wereldwijde speler op het gebied van voedselveiligheid, waardoor ondertussen onze expertise veel verbreed is.

Hierdoor hebben wij bij KTBA ook steeds meer mogelijkheden gekregen. We werken nauw samen met de laboratoria in Ede en Rotterdam. Ook BLONK Sustainability is vorig jaar een onderdeel geworden van Mérieux NutriSciences en KTBA.

Dit uit zich in kennis en expertise op het gebied van consultancy op QA, BA & duurzaamheid, Etikettering, Audits, Digital Tools, Lab testen & Trainingen.

Bij groei hoort ook verandering. We waarderen onze klanten en willen u op de hoogte stellen van onze nieuwe look. Daarom zullen we vanaf 1 april 2024 overgaan op een nieuwe branding. Hierbij hoort een nieuw logo en ook uiteindelijk een verfriste website.

Aan onze authenticiteit hoeft u niet te twijfelen. U kunt nog steeds bij ons terecht met dezelfde vragen, we staan u graag te woord!

Meld zich aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur