TRAININGEN

De unieke aanpak van KTBA

Door: Aldo Rus en Aida Afrasiaby

500 woorden – 2 minuten leestijd

Coming Soon: HACCP Escaperoom Training

Een onaangekondigde audit! Zorg ervoor dat het team alle HACCP-puzzels oplost voordat de auditor op de stoep staat, anders kan de HACCP-certificering afgenomen worden!

De HACCP-training bij KTBA Academy waarborgt voedselveiligheid in de industrie. Met diverse trainingsvormen zoals e-learning en incompany sessies, worden medewerkers op een interactieve en leuke manier opgeleid. Door gebruik van spelvormen blijft de kennis beter hangen, wat zowel kleine als grote groepen aanspreekt en een effectieve leerervaring garandeert.

De HACCP-escaperoom training heeft de inhoud van onze andere HACCP-trainingen, maar wordt afgesloten met een spel in escaperoom vorm. Hier wordt er in teams gestreden om wie het snelst kan ‘escapen’ uit de productieruimte om op tijd te zijn voor de auditor die onverwachts voor de deur staat.

Een spannende en competitieve manier om de HACCP-training af te sluiten!

Wees als eerste op de hoogte

Training IPM: Integrated Pest Management

Wil je samen met de plaagdierbeheerser een effectief wering- en bestrijdingsplan opstellen? De training “Integrated Pest Management (IPM)” is speciaal ontwikkeld voor QA-managers en anderen die streven naar een praktisch, effectief en kostenefficiënt plan. Leer de principes van IPM toe te passen, voldoe aan de actuele wetgeving, en ver beter uw verantwoordelijkheden.

Ontdek hoe u risico’s kunt inschatten en kosten kunt besparen door praktische methoden toe te passen. Tijdens de training worden onderwerpen behandeld zoals IPM en wetgeving, gebruik van biociden, certificering, en pest control contractopbouw. Werk samen met een specialist om uw plan te optimaliseren en ontvang na afloop een KTBA-certificaat van deelname. Met praktijkgerichte kennis en tips, verbeter uw wering- en bestrijdingsstrategieën tegen lagere kosten.

Meer info & aanmelden

Training Duurzaamheidsmanagement

Wil je jouw organisatie versterken op het gebied van duurzaamheid? De training “Duurzaamheidsmanagement” is bedoeld voor professionals zoals duurzaamheidsmanagers, milieu managers en CSR-managers. Leer de CSRD-richtlijn begrijpen en voldoen aan de toenemende duurzaamheidsverplichtingen. Na afloop kun je een duurzaamheidsteam samenstellen, een stakeholder- en materialiteitsanalyse uitvoeren, duurzaamheidsbeleid opstellen en ESG-rapportages conform de CSRD-richtlijn opmaken.

Ontdek hoe je duurzaamheid integreert in het managementsysteem en praktisch toepast met behulp van de PDCA-cyclus. De training omvat interactieve sessies met oefeningen en discussies, waarbij praktijkvoorbeelden worden behandeld. Of het nu een training op locatie of een inschrijvingstraining is, deze cursus biedt concrete handvatten om duurzaamheid in jouw organisatie te verankeren.

Meer info & aanmelden

Opleiding startende QA Managers

Wil je startende kwaliteitsmanagers opleiden in de wereld van QA? Ontdek onze “Opleiding voor Startende Kwaliteitsmanagers”, ontworpen om een brede basis te bieden in het QA-vakgebied. Deze opleiding omvat essentiële trainingen en een terugkomdag voor verdere kennisdeling en praktijkcasussen. Het opleiden van startende QA-managers met een uitgebreide training en een terugkomdag voor verdere ervaringen en casusbesprekingen.

De opleiding omvat bestaande inschrijftrainingen en speciale sessies voor deze opleiding, waarbij deelnemers ook kunnen sparren met de trainer over praktijkcases. Elke deelnemer ontvangt voorafgaand aan de training informatie en een huiswerkopdracht tear voorbereiding. De trainingen vinden plaats in het Fletcher Hotel Amersfoort. Na succesvolle afronding van de trainingen op dag 1 tot en met 11 ontvangen de deelnemers een certificaat.

Meer info & aanmelden

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur