DIGITAL TOOLS

Blijf up-to-date van de nieuwe & gewijzigde wetgeving en wetsvoorstellen

Door: Shannaz Olfers en Aida Afrasiaby

168 woorden – 40 seconden leestijd

Digital Tools

Als u de update van ons kenniscentrum heeft gelezen, heeft u ook gezien dat er een paar keer verwezen wordt naar de regulatory update. Dit is een van onze tools waar alle wijzingen en nieuwe voorstellen op het gebied van wetgeving verzameld en uitgelicht worden.

Het bijhouden van nieuwe &  gewijzigde wetgeving en wetsvoorstellen is tijdrovend en kan efficiënter middels de tool Regulatory Update. Wij monitoren de food legislation van online official journals van 76 landen, waardoor je snel inzicht krijgt wanneer wetgeving van kracht gaat om zo mogelijke sancties te voorkomen.

Denk aan wetgeving op het gebied van voedselveiligheidsgevaren zoals allergenen, contaminanten en GMO’s. Ook ingrediënten zoals additieven, aroma’s, enzymen komen aan bod. Tenslotte zult u ook updates vinden over labeling en packaging.

De tool geeft u de mogelijkheid om zelf actief te zoeken naar updates maar u kunt ook notificaties instellen die u dagelijks, wekelijks of maandelijks op de hoogte houden van nieuwe en gewijzigde wetgevingen en drafts van jouw producten en jouw exportlanden.

Meer informatie & demo aanvragen

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur