Een kijkje in de toekomst

Jeroen Sleenhoff

CEO KTBA, a Mérieux NutriSciences Company

In de huidige dynamische wereld worden we dagelijks geconfronteerd met uitdagingen en kansen. Bij KTBA Merieux NutriSciences streven we voortdurend naar innovatie en vooruitgang binnen deze context.

De strijd tegen voedselgerelateerde bedreigingen, zoals de opkomende STEC-bacterie, vraagt voortdurende inspanningen om voedselveiligheid te waarborgen. Ons laboratorium in Ede biedt onderzoeksmogelijkheden voor STEC in voeding en water.

Een hoogtepunt was onze actieve deelname aan het VMT Food Safety Event, waar professionals kennis deelden en de laatste ontwikkelingen in voedselveiligheid bespraken. Dit benadrukt hoe samenwerking en kennisuitwisseling cruciaal zijn voor verbetering in onze sector.

Naast voedselveiligheid zijn opmerkelijke veranderingen gaande in Nutriscore 2.0. Dit initieert een transparantere benadering van voedingswaarde, in lijn met de groeiende vraag naar gezondere opties. Ons recente webinar met Volkers Packaging ging hier dieper op in.

Kijkend naar de toekomst is waterschaarste een urgente kwestie, vooral op World Food Day 2023. Innovatie is niet alleen essentieel voor voedselveiligheid en voedingswaarde, maar ook voor duurzame oplossingen bij waterschaarste.

Dit voorwoord is een eerbetoon aan al onze collega’s bij KTBA, Blonk Consultancy en Merieux NutriSciences Testing in Nederland. Hun inzet voor voortdurende innovatie draagt bij aan een wereld van veilig, duurzaam en transparant voedsel. Laten we samen streven naar een toekomst waarin innovatie centraal staat voor een gezondere, veiligere en duurzamere voedselvoorziening voor iedereen; Better Food. Better Health. Better World.

Veel leesplezier!

Jeroen Sleenhoff

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur