Het blijft prettig
kennis te delen

Jeroen Sleenhoff

CEO KTBA, a Mérieux NutriSciences Company

Wellicht krijgen we snel weer de lente in onze bol. De winter hebben we niet meer gezien en de krokussen schieten ondertussen al de grond uit. Met het zachte weer krijgen de perkjes alweer mooi kleur. Maar misschien dat ik nog niet zover vooruit moet denken, want ook maart kan nog vol verrassingen zitten qua weer. We wachten het af.

We hebben weer flink ons best gedaan om waardevolle informatie met u te delen. Inhoudelijke artikelen, de trends die op ons afkomen en een klantcase.

De klantcase is voor mij een belangrijke, want KTBA heeft de afgelopen 25 jaar vele trouwe en loyale klanten om zich heen verzameld. Een klant van het eerste uur is Bakkerij Fuite. Een succesvol bedrijf dat 100% gelooft in onze werkmethode. Een echt partnership in de voedingsmiddelenbranche. Daar zien we er doorgaans niet veel meer van. Gelukkig is dit een mooi voorbeeld waarin vertrouwen in elkaar en samenwerken belangrijke pijlers zijn voor langdurige relaties.

Opnieuw ondervinden we enorme uitdagingen in de voedingsmiddelenbranche. Zo hebben we te maken met stijgende kosten, personeelstekorten en problemen met de logistiek. Gelukkig kunnen we veel klanten helpen met onze outsourcing-formule. Zo dragen we bij aan het oplossen van het capaciteitsprobleem en kostenverlagend werken. Om u een handje te helpen, delen we in ons magazine ook de belangrijkste trends en ontwikkelingen in onze branche in 2023.

Veel leesplezier!

Jeroen Sleenhoff

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur