Even voorstellen

People in Food

Maak kennis met onze Professionals in Food
Martine Van Eester

Sales Manager KTBA Belgium

Lees meer over Martine

Vanessa Loof

Consultant en Accountmanager KTBA Belgium

Lees meer over Vanessa

Casper Weststeijn

productmanager AGF

Lees meer over Casper

Martine van Eester

Ik ben Martine van Eester en sinds 1 december jl. versterk ik als Sales Manager het Belgische salesteam bestaande uit twee accountmanagers. Ik ben erg blij om nu een nieuw lid te zijn van de KTBA MXNS familie. Een fantastische groep gemotiveerde collega’s die allemaal zin hebben om verder te groeien: one team, one family!

Na mijn marketingstudie, ben ik al snel daarna in een salesfunctie gerold. Gebeten door het contact met klanten zette ik dit sales parcours verder bij bekende FMCG bedrijven, waaronder Spadel, Bacardi-Martini en Vandemoortele. In mijn rol bij KTBA kan ik buigen op deze mooie ervaringen.

Samen bouwen we aan de verdere groei binnen België. Naast Vlaanderen zijn we sinds kort ook actief in Wallonië. Vanuit ons Belgische kantoor coördineren wij ook internationale leveranciersaudits.

Wilt u kennismaken?
Neem dan gerust contact met mij op via +32 492 37 77 31 of via martinevaneester@ktba.be.

Graag deel ik ook onze Belgische website www.ktba.be.

Vanessa Loof

Mijn naam is Vanessa Loof, sinds januari 2022 ben ik in dienst bij KTBA, a Mérieux NutriSciences Company.  Gestart als consultant en sinds 1 oktober vorig jaar heb ik ook de rol van accountmanager op mij genomen. Een mooie 50/50 verdeling waarin ik mijn kennis en ervaring kan inzetten.

Ik heb 25 jaar ervaring opgebouwd in de farmaceutische industrie als accountmanager en Key accountmanager. Drie jaar geleden heb ik de overstap naar de voedingssector gemaakt. Gedurende twee jaar werkte ik als Quesh manager in de bakkerijbranche voordat ik bij KTBA van start ging. Na enkele maanden bij KTBA zag ik dat er mogelijkheden lagen om te groeien. Eén daarvan was het benaderen van de Franstalige kant van België. En dat is precies wat ik in mijn rol als Accountmanager oppak. Ik benader mogelijk nieuwe klanten in Brussel en Wallonië en leg hen uit met welke diensten KTBA de kwaliteitsprocessen kan ondersteunen.

Heeft u vragen?
Neemt u dan contact met mij op via +32 (0)499 76 04 78 of Vanessaloof@ktba.be. Ik beantwoord uw vragen graag.

Casper Weststeijn

Mijn naam is Casper Weststeijn en sinds 1 januari ben ik productmanager AGF bij KTBA. In deze rol ligt mijn focus op het uitbreiden van consultancy en trainingen naar de AGF sector. Een mooie functie waar ik veel zin in heb.

Van oorsprong heb ik plantenteelt gestudeerd, maar al snel na mijn afstuderen ben ik in de QA terechtgekomen. Mijn kennis van de AGF heb ik opgedaan door mijn jarenlange ervaring als commercieel manager en consultant QA bij N&S Quality Consultants BV, waar ik de fijne kneepjes van het vak heb mogen leren. Met mijn pragmatische werkwijze sta ik met beide benen in de klei om bedrijven te helpen met hun vraagstukken op het gebied van voedselveiligheid en milieu.

Heeft u vragen?
Ik beantwoord ze graag. Neem gerust contact met mij op via casperweststeijn@ktba.com of bel 06 – 33 63 63 32.

Werk samen met Martine, Vanessa en Casper aan
Better Food. Better Health. Better World.
KTBA ZOEKT FOODPROFESSIONALS MET PASSIE!

Wil jij werken bij KTBA >

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur