Vores nye
kursuskatalog 2023
er tilgængeligt

QMS-Consult er en konsulent- og kursusvirksomhed, der arbejder med kvalitet, miljø og fødevaresikkerhed. QMS-Consult er en del af Merieux NutriSciences Group, som er en global konsulent- og laboratorieanalysevirksomhed med mere end 7.500 ansatte,
og som har mere end 100 afdelinger/laboratorier i 27 lande.

QMS-Consult byder velkommen til endnu et nyt kursus- og netværksår

Vi tilbyder fortsat kurser, som giver et godt fundament og udgangspunkt for at arbejde med kvalitet og fødevaresikkerhed.
Samtidig ved vi, at flere af vores kunder efterspørger afvigelseshåndtering og dermed årsagsbehandling, hvorfor vi også kan tilføje det til vores sortiment som noget nyt.
E-learning er et værktøj, der bruges af mange mennesker og i takt med efterspørgslen får vi også mulighed for at tilbyde andre e-læringskurser på forskellige sprog.

Vores etablerede netværksgrupper for BRC, FSSC og IFS mødes to gange om året for at diskutere faglige udfordringer og dele erfaringer på tværs. Vi er lige nu i planlægningsfasen med henblik på at starte en dyrefoder/foder/GMP+ gruppe, hvilket naturligvis afhænger af interessen fra vores kunder.
Vi forsøger hele tiden at holde os ajour med signaler fra vores kunder og markedet omkring behov og ønsker. Derfor er vi altid interesserede i at høre fra dig, hvis der er områder, som vi skal dække.

Vi glæder os til at se dig til et af vores kurser
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur