Fødevareindustrien i konstant udvikling

Jeroen Sleenhoff

Director Expert Services Europe

Vi er nu gået ind i den sidste måned på året. Endnu en gang fløj året forbi og igen ikke uden kamp. Fødevareindustrien har en del udfordringer. Udover stigende omkostninger til ingredienser og energiomkostninger ser vi også udfordringer med inflation, prisstigninger, recession og en krig om talent. Det er fortsat en udfordring at finde de rigtige medarbejdere og opretholde kapaciteten til at drive produktion.

Samtidig ser jeg også positivt tilbage på det forgangne år. Med stor passion og entusiasme har vores medarbejdere i QMS-Consult været i stand til at udføre store opgaver inden for kvalitetssikring, mærkning, audits, facilitering af netværk, afholdelse af kurser og support omkring digitale værktøjer. Vi ser også, at vores kunder værdsætter at øge deres medarbejderes viden og deltage i QMS-Consults kurser. Vi værdsætter vores kunders tillid til os, og siger mange tak for godt samarbejde til alle vores kunder.

Markedet står ikke stille og fortsætter med at udvikle sig i det kommende år. Virksomheder oplever for eksempel vanskeligheder med at tiltrække det rigtige QA-personale, og rollen som QA-leder bliver bredere. Udover at styre kvalitet er QA-lederen mere og mere involveret i miljø, sundhed og sikkerhed, fødevaresvindel og integritet, fødevareforsvar, logistikkæden, CSR, forretningsoptimering, for at nævne bare nogle af aktiviteterne. QA-lederens rolle skifter derfor mod Business Assurance Manager. I denne udgave dykker vi ned i disse emner.

Sidst, men ikke mindst, er det endnu vigtigere at styre fødevaresikkerheden i dag. Hold øje med nye regler og standarder, og tag rettidig handling. For eksempel træder nye regler i kraft inden for revisionerne af den nye standard BRCGS Food Safety, version 9. Det kan du også læse mere om, og du får selvfølgelig også den velkendte opdatering fra vores videnscenter.

Glædelig læsning!

Jeroen Sleenhoff

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur