Snel schakelen, topresultaten

De kracht van projectmatig werken

Al weer even geleden introduceerden wij bij  KTBA het ‘projectmatig werken’. Tot nu toe zien we alleen maar positieve effecten van deze werkwijze. Vooral voor u als klant. De hoogste tijd dus om hier wat dieper op in te gaan.

De branche maakt zichtbaar dat kwaliteit en voedselveiligheid steeds complexer worden. Deze complexiteit vraagt om de kennis en kunde van verschillende disciplines en expertises. Zoals u weet hechten we bij KTBA veel waarde aan kwaliteit. Dit houdt ook in dat we elke opdracht tot in de puntjes willen afronden. Hieraan danken wij immers onze tevreden klanten. Ook in onze tevredenheidsonderzoeken streven we er naar om minimaal een 8 te scoren. Te ambitieus? Nee hoor. Wij willen onze klanten de best mogelijke service en advies leveren en zien dat we deze doelstelling ook echt behalen. Kortom, projectmatig werken leidt tot succesvolle resultaten.

Goede afspraken

Goede afspraken

Hoe ziet projectmatig werken er in de praktijk uit? Bij de start van een project zijn altijd de klant, de consultant en de projectmanager aanwezig. Zij maken duidelijke afspraken met elkaar over het gewenste resultaat, bepalen de tussentijdse doelen en stemmen haarfijn de planning en evaluatiemomenten af. Op deze manier zijn de verwachtingen voor alle betrokkenen vanaf het eerste begin helder.

Efficiente Aanpak

Efficiënte aanpak

Door projectmatig werken kan op verschillende momenten, bijvoorbeeld tijdens tussentijdse evaluaties, moeiteloos worden geschakeld. Er kan worden bijgestuurd, opgeschaald of afgeschaald waar nodig en/of er kunnen experts aan het team worden toegevoegd als dit ten goede komt aan het beoogde resultaat. Een zeer efficiënte aanpak die het voor KTBA mogelijk maakt om de kwaliteit en voortgang van een project te bewaken en projecten succesvol en naar tevredenheid af te ronden. Dit blijkt eveneens uit de reacties van onze klanten. Zij geven een hogere tevredenheid aan na deze vorm van samenwerking.

Korte lijntjes

Korte lijntjes

Projectmatig werken biedt de klant en onszelf beter inzicht. Afspraken liggen vast, zijn helder en de verwachtingen van alle betrokkenen zijn afgestemd. Hetzelfde doel wordt nagestreefd. Last but not least: voor schakelen is altijd ruimte. Op afgestemde momenten vinden overleggen plaats en kan worden bijgestuurd waar nodig, dankzij korte lijntjes. Snelle communicatie zorgt ervoor dat iedereen altijd tijdig is geïnformeerd en op de hoogte blijft van de voortgang van de samenwerking. Zo maken we samen met de klant de beoogde resultaten waar en kijken we terug op een fijne samenwerking. Dít is nou waarom wij het projectmatig werken binnen KTBA zo omarmd hebben.

KTBA MaQAzine 12

Blijf op de hoogte van trends en ontwikkelingen!

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur