‘Allereerst een heel gelukkig
en gezond Nieuwjaar!!’

Jeroen Sleenhoff

CEO KTBA, a Mérieux NutriSciences Company

Met trots deel ik u mee dat KTBA nu ruim 25 jaar bestaat. Dit zien we terug in onze high-end expert services die mede door onze klanten zo ontwikkeld zijn zoals ze nu zijn. Denk hierbij aan alle voorkomende vraagstukken binnen consultancy, training, labeling, auditing en online diensten die met aanwezigheid in 27 landen wereldwijd voor u kunnen worden opgelost.

 

In deze editie kijken we per service naar de recente ontwikkelingen, het huidige aanbod én de toekomst. Hierin staat centraal hoe wij binnen het wereldwijde netwerk onze krachten bundelen en tot in de puntjes zijn voorbereid op wat er gaat komen. Dit doen we met volle passie en overtuiging. Ons internationale netwerk brengt immers een ongekende portie expertise met zich mee, gekenmerkt door vastberadenheid en daadkracht vanuit de hele organisatie. Wat betekent dat we u altijd van het hoogste niveau aan specialistische kennis kunnen voorzien.

Als Director Expert Services Europe kan ik niet anders dan fier zijn op al deze ontwikkelingen. Hiermee kunne we voor u een full-service food safety leverancier zijn in de gehele keten van de voedingsindustrie. Ik kijk dan ook heel erg uit naar vele groeikansen voor een toekomst waarin wij onze klanten, medewerkers en toeleveranciers met veel plezier in mee zullen nemen.’

Warme groet,

Jeroen Sleenhoff

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur