At udvikle sig med den digitale tidsalder

Forvandling af kurser

By: Aldo Rus

Intet er det samme, og det virker som utopi at vende tilbage til det gamle normal. Pandemien medførte en del hjemmearbejde, at man skulle holde afstand og udvise forsigtighed af helbredsmæssige årsager. I kursusverdenen betyder det logisk nok, at kurser ofte foretages digitalt, også når det gælder specifikke kurser for specialister. Denne udvikling vil fortsætte og QMS Consult er fuldt forberedt på dette.

For QMS Consult – Training har dette selvfølgelig konsekvenser. Kurser via MC Teams vil blive helt normalt. Det er ikke skidt, for underviseren har i mellemtiden fået fuldstændigt styr på, hvordan vedkommende skal fastholde deltagernes opmærksomhed, også digitalt. For eksempel ved at tiltale kursister direkte, ved at bruge et breakout-rum, og ind imellem række en digital hånd op for at stimulere og komplimentere kursister. Det er succesfulde metoder at anvende i vores digitale tidsalder. Og det bedste er, at QMS Consult – Training er forberedt på det!

Viden, bevidsthed og motivation
Fødevaresikkerhedskultur er et emne, der har fået stigende opmærksomhed i de senere år. Den generelle bevidsthed hos alle involveret i fødevareproduktion er vokset enormt. Man er nu udmærket klar over, at proaktiv forebyggelse af farer er en fælles opgave. For at give indsigt i nødvendige forvaltningsforanstaltninger, og hvordan de er opbygget, er uddannelse af alle medarbejdere et nyttigt redskab for fødevaresikkerhedskulturen. Det sørger nemlig for mere viden, bevidsthed og motivation. QMS Consult er fuldstændig klar over dette og anvender forskellige arbejdsmetoder at aktivere personale.

Omskoling, uddannelse og udvidelse
Manglen på kvalitetsmanagere og den bredere rolle, som kvalificerede kvalitetsmanagere spiller i branchen, er en tendens, som vi ser i overflod omkring os. QMS Consult kan spille en vigtig rolle i at løse de problemer, der kan opstå her. Efteruddannelse og uddannelse af fremtidige kvalitetsmanager er en udfordring, som vi under alle omstændigheder tager fat på. I det kommende år vil vi også udvide vores udbud af uddannelser for at uddanne specialister endnu bedre. Det vil omfatte uddannelse indenfor bæredygtighed og sikkerhed; to emner, som en kvalitetsmanager skal beskæftige sig mere og mere med.

Fokuspunkter for fremtiden
Du har forstået, at vi kan gøre meget for dine folk. Vores fokuspunkter for fremtiden er derfor også afvekslende og digital uddannelse, plus mere opmærksomhed for motivation og engagement af dine medarbejdere. Vi tilbyder også uddannelser, så du hurtigt kan indsætte tilbagevendende personale og begyndende kvalitetsmanagere, og at du kan hjælpe din kvalitetsmanager i bredden. Dette inkluderer at fremme kontinuiteten og forbedre din virksomhed. Vores eksperter står klar for dig og bidrager optimalt til din virksomheds succes. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Sidst men ikke mindst ønsker jeg dig et rigtig godt og sundt 2022!

Aldo Rus
Productmanager opleiding en training van KTBA Training

Would you like to know more about the online training solutions?
Contact us

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur