Vær et skridt foran resten

Perfekt skræddersyet audit

Audits! Enhver QA-manager kender fænomenet. Hver fødevarevirksomhed bliver nødt til at beskæftige sig med det flere gange om året. I et par dage vil hele din virksomhed blive vendt på hovedet, og du vil stå tilbage med en lang liste med handlingspunkter. QMS Consult er meget dygtige indenfor denne disciplin.

Fødevareproducenter skal garantere produkternes kvalitet og fødevaresikkerhed , og her spiller råvarer en afgørende rolle. Produktionsvirksomhederne ønsker at kunne sammenligne leverandørernes ydeevne og pålidelighed. Derfor er de afhængige af en partner med en række auditører og eksperter, der sikrer, at de vurderes ud fra samme målestok.

International

QMS har udført audits siden 2020; mere specifikke leverandøraudits eller 2. partsaudits. Men hvorfor tilføje endnu en audit til den lange liste ? Svaret er ganske enkelt. Internationale virksomheder er den anmodende part for at løfte leverandører til et højere niveau . QMS Consulting og Merieux Nutri Sciences er med deres globale tilstedeværelse og lange erfaring den perfekte partner til dette.

Komplet program

Vores tilgang er unik, fordi den ikke kun stopper ved kontrollen. QMS Consult tager denne service et skridt videre. Hensigten er at tackle indsatspunkterne sammen med leverandøren efter en audit, så kvalitet og fødevaresikkerhed løftes til et højere niveau. Til dette er mere end 100 auditører tilgængelige på de forskellige kontinenter. Hver auditør har fået en grundlæggende ledende auditøruddannelse, suppleret med specifik brancheekspertise og mange års erfaring. I kombination med GFSI-indsigter og erfaringer fra MXNS USA tilbyder vi et komplet program til enhver type virksomhed.

Tendenser og fokuspunkter

Resultaterne og rapporterne er helt og holdent sammensat og tilpasset efter kundens behov og ønsker. Sådan vil relevante emner blive behandlet. I tydelige rapporter, vil tendenser og fokuspunkter hurtigt blive synlige. Dette sørger for, at det korrekte fokus kan anvendes, hvor det er nødvendigt.

Gode samarbejder

Udover at være auditører, er QMS Consult eksperter også seniorkonsulenter. De vejleder ikke kun virksomheder på et strategisk og taktisk niveau, men de opstiller også QA- politikker for de kommende år . Sådan kan de forblive i kontakt med emnet, så de kan fortsætte med at koble teori til praksis før, under og efter en audit. De trends, vi dagligt ser fra QMS Consult og Mérieux, medtages i opgaverne, for altid at være et skridt foran resten. Det sørger for gode samarbejder. Vi udfører for øjeblikket ugentlige audits for større aktører på markedet, og vi krydser forskellige lande i Europa for at bidrage med vores viden og erfaring. For ’Better Food, Better Health and a Better World!’

kTBA Magazine 11

Keep up to date with trends and development

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur