Vi ved, hvad vi taler om!

Den vogn, som den nye Business Assurance-tjeneste (BA) fra QMS Consult tidligere sad i, viste sig at være for teoretisk. Så QMS Consults kloge hoveder besluttede at ændre kurs. ”Hermed overstiger vi det nuværende rådgivningsudbud i fødevaresektoren,” fortæller Arjan van Heerde (44), Sales Leader BA. “Intet spørgsmål er for komplekst for os.”

Hvordan går det med Business Assurance-afdelingen?

“Rigtig godt. Det værktøj, vi brugte til vores kunder til at screene organisationer, viste sig at være for alment og for teoretisk. Vi har videreudviklet det på en måde, så vi har opnået et højere niveau og nu tænker mere ud fra kundens synspunkt. Andre konsulenter hører også med til dette niveau. Folk, der kan tænke strategisk sammen med kunderne på ledelsesniveau og gå foran, når tingene bliver virkelig komplekse.”

Hvad betyder det i praksis?

“At vi hermed overstiger det nuværende udbud på markedet på konkurrenternes QA-niveau. Vi reagerer på forhold, der virkelig er vigtige for kunden, såsom at kunne støtte image management eller forhold, der påvirker virksomhedskulturen. Oversigten med seks fokuspunkter viser, hvilke problemstillinger vi kan håndtere. For eksempel er vi også aktive i at omstrukturere vores kunders QA/QC og mærkningsafdelinger. Intet spørgsmål er for komplekst for os. Vi ved virkelig, hvad vi taler om!”

Var det nemt at skifte kurs?

“De største kampe har været internt. Vi er jo det QA-kontor, der i 25 år har haft et ry på markedet for at være QA-specialister, og også for at være internt organiseret på den måde. Det har skabt en stærk profil, og det er godt. Det, vi dog stødte på, var, at vi ikke var organiseret til lige denne disciplin. Her har vi også udviklet os meget. Det er stadig en god proces. Man kan være pioner hos QMS Consult og Mérieux NutriSciences. Der er plads til alle til at lede og finde. Vi lærer meget, vi laver fejl, vi justerer og har succes med at gøre det. Det gælder også vores andre kontorer i Belgien og Danmark, vi vokser hurtigt.”

Gode processer har også frustrationer. Hvad var dine?

“Nogle gange tænker jeg: ‘Venner, det her er ikke rocket science’. Kan vi ikke organisere os sådan, at det passer ind i vores nye mission? Men lige så snart denne tanke dukker op, holder jeg mig tilbage, haha. Jeg har indset, at strategiske processer simpelthen er mere komplekse. At operere på et højere niveau kræver meget tålmodighed, men det har jeg heldigvis.”

Hvor er BA om fem år?

”Vi ønsker, at BA bliver en lige så stor afdeling som QA i QMS Consult. Faktisk, ville det være rart, hvis vi kunne flette disse to afdelinger sammen i fremtiden. Det gode er, at vi allerede er meget omhyggelige. Det skaber et stærkere bånd til kunderne i et samarbejde, hvor vi kan gøre meget for dem. Dette vil vi under alle omstændigheder fortsætte med at arbejde på: At udvide vores tjenester til et højere niveau, så vi kan gøre endnu mere for vores kunder.”

Coaching & Advice


Arjan van Heerde
Sales leader Business Assurance

If you would like to know more about the possibilities of Business Assurance for your company, KTBA can provide you with further information and coaching.
Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur