‘Op ons kunt u blijven rekenen!’

Jeroen Sleenhoff

CEO KTBA, a Mérieux NutriSciences Company

Hebt u ook een mooie zomer gehad? Ook zo’n zin om weer lekker aan de slag te gaan? Dan kunnen we elkaar de hand geven. Maar ook om een andere reden. We zijn namelijk op een bijzonder punt in de geschiedenis van KTBA beland. Dit jaar vieren we het 25-jarig bestaan van KTBA Nederland en het 10-jarig bestaan van KTBA België. Deze gebeurtenissen zijn niet alleen een geweldige mijlpaal, maar ook een reden om die te vieren.

 

Dit herinnert me vanzelf aan het feit dat ik stiekem toch ook al heel wat jaartjes met KTBA meeloop en wel vanaf het prille begin. Van een klein enthousiast team is KTBA uitgegroeid tot dit fantastisch bedrijf. Maar hier zou geen sprake van zijn geweest zonder u. U gaf en geeft ons de kans om te blijven groeien. En groeien blijven we met al onze overtuiging doen in uw belang. In deze uitgave even verderop vertel ik daar in een interview meer over.
Ik zeg op naar de volgende mijlpaal, met elkaar en voor elkaar. Er zijn weinig garanties in het leven, maar één ding is vrijwel zeker: op ons kunt u blijven rekenen!

Warme groet,

Jeroen Sleenhoff

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur