Waar moet je op letten?

Een juiste magneet is zo eenvoudig nog niet

Door: Cindy de Wolf

In mijn job als consultant krijg ik heel wat vragen over diverse onderwerpen. Bij het zoeken naar antwoorden kom ik vaak in contact met gespecialiseerde bedrijven. Bij een huidig project kreeg ik te maken met magneten en het valideren van deze magneten in het HACCP-plan. Tijdens deze werkzaamheden kwam ik in contact met de firma Roosjen die me meenam in de wondere wereld van magneten. Hier ontstond het idee om een kort interview af te nemen zodat onze lezers van de nieuwsbrief mee kunnen genieten van de opgedane kennis.

Magneetspecialist Roosjen is een Antwerps familiebedrijf dat o.a. technische componenten om producten te ontdoen van ongewenst materiaal zoals ijzer en RVS verkoopt. Roosjen werd opgericht in 1974 door Henk Roosjen en wordt vandaag de dag gerund door zijn zonen Hans en Lykle Roosjen. Ik sprak met Hans om enkele veel voorkomende vragen rond magneten te beantwoorden.

Bij het beoordelen van de processtap magneten in het HACCP-plan is het belangrijk dat er beslist wordt wat de functie is van de magneet. Is deze magneet er voor voedselveiligheid of om de machines te beschermen? Wat komt er het vaakst voor in de praktijk?

Whitepaper-magneten

Een juiste magneet is zo eenvoudig nog niet

Download de paper

hbspt.forms.create({ region: "na1", portalId: "5603188", formId: "d185dad4-a141-40d1-b967-5e36583b574e" });

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur