Hvad skal man være opmærksom på?

En rigtig magnet er ikke så enkel

I mit job som konsulent får jeg tit mange spørgsmål om forskellige emner. I min søgen efter svar kommer jeg ofte i kontakt med specialiserede virksomheder. I et aktuelt projekt skulle jeg beskæftige mig med magnetiske separatorer og validering af disse magneter i HACCP-planen. Under udførelsen af denne opgave fik jeg kontakt til virksomheden Roosjen, som tog mig med i de magnetiske separatorers forunderlige verden. Her opstod idéen om at lave et kort interview, så læserne af vores magasin kunne nyde godt af den opnåede viden.

Magnetspecialist Roosjen er et familiefirma fra Antwerpen, som bl.a. sælger tekniske komponenter til at fjerne uønskede materialer såsom jern og rustfrit stål. Roosjen blev grundlagt i 1974 af Henk Roosjen og bliver i dag ledet af hans sønner Hans og Lykle Roosjen. Jeg talte med Hans for at få svar på et par af de mest stillede spørgsmål omkring magneter.

Når magnetiske separatorers procestrin skal vurderes i HACCP-planen er det vigtigt at fastslå hvad magnetens funktion er. Er magneten der for at beskytte fødevaresikkerheden eller maskinerne? Hvad sker oftest i praksis?

dokumentet magnet

En korrekt magnet er ikke så enkel

Download papiret

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur