Wat een genoegen om samen met jullie
op dit punt in de geschiedenis beland te zijn

Jeroen Sleenhoff

CEO KTBA, a Mérieux NutriSciences Company

Dit jaar vieren we namelijk het 25 jarig bestaan van KTBA Nederland én het 10-jarig bestaan van KTBA België. Deze gebeurtenissen zijn niet alleen maar een geweldige mijlpaal, maar ook een reden om die met z’n allen te gaan vieren!

 

Ik heb het vaker gezegd en ik zeg het opnieuw: wat ben ik trots op KTBA en in het bijzonder op alle medewerkers. We behoren tot een hele grote speler in de markt die ons serieus neemt. Eentje die ons de mogelijkheid biedt om onze KTBA formule over de hele wereld uit te rollen. Dat is het beste compliment dat we als club kunnen krijgen. Door de waan van de dag vergeten we wel eens waar we nu staan. Maar eerlijk is eerlijk, we hebben iets unieks in onze handen en dat moeten we met z’n allen blijven koesteren.

KTBA begon 25 jaar geleden in Drunen op een zolderkamertje en heeft intussen voet over de hele wereld gezet. Ik kan niet meer dan mijn enorme trots uitspreken richting iedereen die dit samen met mij mogelijk heeft gemaakt. Ik zeg, op naar een rooskleurige toekomst voor KTBA en wat mij betreft op naar de volgende 25 jaar!

Warme groet,

Jeroen Sleenhoff

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur