Even voorstellen

Onze mensen

Maak kennis met onze Professionals
Maartje Blok

Consultant

Lees meer over Maartje

Ger Bruinsma

Lead Software Engineer

Lees meer over Ger

Maartje Blok

Consultant

5,5 jaar geleden ben ik begonnen als trainee bij KTBA. Sindsdien ben ik binnen de organisatie gegroeid tot senior consultant en trainer. Er is een verscheidenheid aan projecten voorbij gekomen (zoals interim QA, easy coaching, projectmanager en productontwikkeling) en ik heb in allerlei verschillende sectoren mijn advies mogen geven. Ik heb me gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van risicoanalyses, maar ook in het trainen van medewerkers en klanten in het maken en begrijpen van risicoanalyses. Daar houdt het echter niet op, er zijn altijd mogelijkheden om weer nieuwe onderwerpen op te pakken en eigen te maken.
Mijn werk kenmerkt zich in het terugbrengen van rust, een fijne communicatie tussen medewerkers en daardoor begrip hebben voor elkaars werkzaamheden. Door mijn wetenschappelijke achtergrond vanuit de studie Food Technology in Wageningen, kan ik analytisch meedenken met uitdagingen, maar naast wetenschapper ben ik vooral een creatieve en sociale meedenker. Hierdoor kan ik samen met mijn klant het beste uit elke werk en sociaal gerelateerde situatie halen.

Maartje Blok

Ger Bruinsma

Lead Software Engineer

Inmiddels werk ik al ruim 6 jaar bij KTBA als Software Engineer. Mijn eerste project was Labelchecks.com, een mooie binnenkomer! Al snel na de lancering daarvan mocht ik aan QA Online en later ook aan Riskplaza gaan werken. In de loop der jaren heb ik hier nog meer modules en functionaliteiten aan toe mogen voegen. De nieuwste module heet Specificatiebeheer. Een moeilijk, maar daarom ook zeer uitdagend project waarbij we vele hordes hebben moeten nemen, maar wat worden we blij van alle lovende reacties! Het mooie is, dat ik werk in een team waarin we met zijn allen bedenken hoe we voor alle beren op de weg tot een oplossing komen. Dit heeft geresulteerd in een oplossing waar klanten blij van worden: 1 grondstoffen administratie, waar zowel een risicoanalyse op gemaakt kan worden als via recepten eindproductspecificaties.
Bij KTBA Software komt praktijkkennis samen met software ontwikkeling. Een ideale combinatie!

“De tijd vliegt als het gezellig is”

Ger

Werk samen met Maartje en Ger aan een voedselveiligere wereld!
KTBA ZOEKT FOODPROFESSIONALS MET PASSIE!

Wil jij werken bij KTBA >

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur