Even voorstellen

Onze mensen

Maak kennis met onze Professionals
Manouk van Zoggel

Labelling Specialist

Lees meer over Manouk

Björn Raaijmakers

Business unit manager Label Compliance en manager Software

Lees meer over Björn

Manouk van Zoggel

Labelling Specialist

Twee maanden geleden ben ik begonnen als Labelling specialist bij KTBA. Wat me positief verrast heeft, is het feit dat er genoeg mogelijkheden zijn om mezelf te kunnen ontwikkelen. Er valt altijd wel een nieuwe uitdaging te vinden. Iedereen is enthousiast en gedreven en de informele sfeer maakt het werken bij KTBA leuk en uitdagend.
Dit is mijn eerste baan nadat ik ben afgestudeerd in Wageningen en ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen. Vanuit mijn studie had ik al wat basis kennis over etikettering, maar om nu er in de diepte op in te gaan is heel uitdagend. Het is een gekke tijd om te starten met een baan, midden in de corona crisis, maar zeker niet onmogelijk. Ik ben blij dat ons werk door gaat en dat ik me samen met mijn collega’s kan blijven inzetten voor onze klanten!

Björn Raaijmakers

Business unit manager Label Compliance en manager Software

In mei 2020 ben ik begonnen  bij KTBA als manager van de afdeling Label Compliance, en een maand later werd ik ook de manager van afdeling Software. Zo rustig als het was op kantoor door het thuiswerken door de lockdown, zo druk werd er achter de schermen gewerkt om Label Compliance en Software met heel veel energie nieuwe ambities te geven die recht doen aan de naam en aan waar de organisatie KTBA voor staat.
Na ruim 12 jaar in de it-consultancy werkzaam te zijn geweest, ging er bij KTBA een wereld voor me open. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen nieuwe dingen leer en mijn ervaringen als het gaat om klantbenaderingen, verwachtingen en bovenal resultaatgerichtheid probeer ik dagelijks in mijn 2 afdelingen in alle facetten door te voeren. Het begint bij het klantgericht denken bij iedere collega in het team; “Waarvoor doe ik de dingen die ik doe en hoe kan ik er voor zorgen dat de klant er zo veel mogelijk aan heeft?” Daarnaast is de branche waarin we werken zeer dynamische als het gaat om aanbod van werk. Dit vergt veel flexibiliteit van onze medewerkers en organisatie. Efficiëntie en prijsstelling conform marktverwachtingen, in combinatie met de kwaliteitsstandaarden waar KTBA voor staat, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit zijn hele mooie uitdagingen die we iedere dag met onze geweldige teams aangaan!

‘Kan niet, bestaat niet. Er kan meer dan u denkt!’

Werk samen met Manouk en Björn aan een voedselveiligere wereld
KTBA ZOEKT FOODPROFESSIONALS MET PASSIE!

Wil jij werken bij KTBA >

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur