Inzichten, ontwikkelingen en successen

2020…Wát een jaar!

Jeroen Sleenhoff

CEO KTBA, a Mérieux NutriSciences Company

Welkom bij de laatste editie van het MaQAzine 2020. Terugblikkend zeg ik: ‘Wát een jaar! Dit jaar zal mij bijblijven als een jaar waarin we elkaar, ondanks de COVID afstand, tóch wisten te vinden. Ik ondervond een ongekende solidariteit en saamhorigheid bij onze consultants en onze klanten die me erg goed heeft gedaan.

Crisis of geen crisis, wij hebben samen aan de toekomst van KTBA gewerkt. We hebben vanaf het begin van COVID direct een gezonde en veilige werkomgeving gecreëerd. We hebben actief geluisterd naar onze medewerkers en van daaruit een sociaal beleid gevolgd. Dit alles met volledige aandacht voor de klant die we een nóg scherper en actueler aanbod konden bieden uit onze toonaangevende dienstverlening.
Ook hebben we onze klanten vele vragen voorgelegd. Zo hoorden we dat digitalisering een noodzaak is en Business Assurance. Door die met elkaar te verbinden en tegelijkertijd een voedselveiligheidscultuur mogelijk te maken, hebben onze klanten een gouden troef in handen voor hun stakeholders. Ik hoor u denken: ‘Ver-van-mijn-bed-show!’ Laat in dat geval onze specialisten met u meedenken en wees verrast. Want ‘quick wins’ liggen ook binnen úw handbereik. Wij weten dit voor u te realiseren.

Een andere kracht die ik voorbij zag komen is onze veerkracht. Die heeft zich ook afgelopen jaar weer duidelijk laten zien. Hierdoor is onze hoogstaande dienstverlening uitgebreid van ‘Global Key Accounts’ tot aan startups. Ook deze kleine organisaties zetten zich met hart en ziel in voor innovatieve ontwikkelingen en moeten zich evengoed conformeren aan wet- en regelgeving. Speciaal voor deze groep hebben we ons handboek aangepast zodat zij, nu en in de toekomst, direct, eenvoudig en snel hun kwaliteitsproduct nóg beter kunnen maken. Uiteraard leveren we ze daarbij waardevolle inzichten en weten we zelfs faalkosten te voorkomen.

Kortom, met de veelzijdigheid van onze diensten zijn er op verschillende vlakken interessante kwaliteitsvraagstukken boven komen drijven die wij maar al te graag oppakken. Wat hierbij onmiskenbaar de boventoon voert, is iets waar ik niet omheen kan. Iets dat ik dan ook met veel geloof en overtuiging met u wil delen: het zijn onze mensen die dit alles mogelijk maken. Het zijn onze trotse en gepassioneerde specialisten die zowel op locatie als op afstand hoogstaand werk leveren. Zeg nou zelf, hier kan ik toch alleen maar enórm trots op zijn?

Ik wens u alvast een heel voorspoedig en voedselveilig 2021!

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur