Even voorstellen

Onze mensen

Maak kennis met onze Professionals
Vivian Selen

Consultant KTBA

Lees meer over Vivian

Nicole Adams

Client Manager LabelCompliance

Lees meer over Nicole

Vivian Selen

Consultant KTBA

 

Samen met mijn man woon ik in het hart van Venlo in Limburg. En inderdaad, Limburgers zijn echte Bourgondiërs. Maar naast lekker eten is de kwaliteit van dat eten natuurlijk óók erg belangrijk.
Door toeval ben ik in contact gekomen met het borgen en bewaken van kwaliteit. Niet alleen in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in de verpakkingswereld. Sinds oktober 2019 doe ik dit als consultant bij KTBA.
De beste leerschool is vlieguren maken op de werkvloer en ontdekken waarom regels zijn zoals ze zijn. Dit is ook waarom ik altijd zoek naar de -voor de klant- meest praktische en werkbare oplossing. Kwaliteit is zoveel meer dan alleen controles uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan zorgen voor structuur en efficiënter werken. En aan het vertalen van wet- en regelgeving naar een praktische en werkbare situatie. En niet te vergeten aan het creëren van draagvlak. Voldoen aan alle eisen is zoveel makkelijker als medewerkers op de werkvloer weten waarom ze dingen moeten doen.
Het is een feest om iedere dag mensen enthousiast te mogen maken voor kwaliteit, zowel in de voedingsmiddelenindustrie als in de verpakkingsindustrie.
Kwaliteit maak je immers samen, door en op alle afdelingen in een bedrijf.

Nicole Adams

Client Manager LabelCompliance

 

Pragmatisch- Daadkrachtig –Communicatief – Resultaatgericht- Flexibel- Gedreven.

 

Binnen KTBA heb ik veel kansen gekregen om mezelf te ontwikkelen. Zo ben ik in 2015 begonnen als Labelling Specialist, groeide ik al snel door naar Projectmanager en momenteel ben ik werkzaam als Client Manager bij KTBA LabelCompliance. Nieuwe uitdagingen geven me energie!
Verveling is niet iets dat mij snel zal overkomen. Ik ben altijd op zoek naar verbeteringen en efficiëntie. Het optimaliseren van processen en het enthousiasmeren van het team hierin, geeft me energie. De schakel zijn tussen de klant, het team labelling specialisten en sales, is iedere dag weer een uitdaging. Momenteel ben ik de eerste contactpersoon voor bestaande klanten. Ik probeer alle wensen in kaart te brengen en laat opdrachten zo succesvol mogelijk verlopen. Bij mij ziet elke dag er anders uit!

‘Samen gaan wij geen uitdaging uit de weg!’

Werk samen met Vivian en Nicole aan een voedselveiligere wereld
KTBA ZOEKT FOODPROFESSIONALS MET PASSIE!

Wil jij werken bij KTBA >

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur