KTBA en Mérieux NutriSciences groeien door

Jeroen Sleenhoff

CEO KTBA a Mérieux NutriSciences Company

Als onderdeel van Mérieux NutriSciences groeit KTBA fors. Niet alleen door organische groei, maar ook door overnames. Onlangs vond de overname van een Deens consultancy bureau plaats. Zij zijn het best aangeschreven kantoor in Denemarken en kunnen onze internationale klanten veel toegevoegde waarde bieden. We zullen onze Europese en wereldwijde expansie doorzetten om u en onze Global Key Accounts goed te kunnen blijven bedienen. We zijn erop gericht om alle klantenwensen te vervullen, daarvoor zijn er ook nieuwe diensten ontwikkeld.

Aandacht voor ‘business continuity management’, simpel gezegd ‘hoe behoed ik mijn organisatie voor grote risico’s?’ is zeer actueel. Door de COVID-19 worstelen veel bedrijven om op de korte termijn te overleven. Door maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van verantwoord ondernemen worden bedrijven echter ook geprikkeld om over hun continuïteit op de lange termijn na te denken. Tussen beide extremen in zit de operationele continuïteit. Met wat voor risico’s moet een bedrijf in normale omstandigheden rekening houden om gegarandeerd te kunnen blijven leveren? De diensten die we bieden bij Business Assurance helpt organisaties vooruit, in het maken van deze belangrijke keuzes.

De komende maanden kijk ik dan ook uit naar het delen van onze expertise op het gebied van bedrijfscontinuïteit, onder andere in dit maQAzine én zoals vertrouwd in ons werkveld!

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur