Even voorstellen

Onze mensen

Maak kennis met onze Professionals
Liesbet Onghena

Consultant KTBA Labelcompliance

Lees meer over Liesbet

Kelly Kohlen

Regiomanager

Lees meer over Kelly

Liesbet Onghena

Consultant KTBA Labelcompliance

‘Je staat er niet alleen voor, je hebt een heel team van collega’s achter je!’

 

Als mama van 2 jonge kindjes is het niet altijd vanzelfsprekend om met vaste uren te werken, hier heeft KTBA gelukkig begrip voor wat een goede work-life balance tot gevolg heeft. Mijn vaste werkdagen kan ik in overleg met de klant omruilen op momenten dat mijn gezin mij nodig heeft.
Het leuke aan het werk als Label consultant is het meedenken met de klant, samen maken we er een juist etiket van. Als label compliance consultant probeer je steeds op de hoogte te zijn van de meest recente wijzigingen in de wetgeving. Dit is niet altijd vanzelf sprekend, gelukkig heb je hiervoor steeds een heel team van collega’s achter je staan waarbij je terecht kunt om moeilijke vraagstukken op te lossen. Zo blijf je zelf bijleren en geef je ondertussen je kennis door bij de klant.

Kelly Kohlen

Regiomanager
De ervaring die ik heb opgedaan door het werken bij een bekend A-merk heeft de basis gelegd voor mijn overstap naar consultant, waarna ik al snel de mogelijkheid heb gekregen om door te groeien naar teammanager. Ik heb mogen ervaren hoe bedrijfsprocessen lopen, mensen in beweging worden gebracht en ondertussen sensitief leren omgaan met de politiek van een organisatie. Mijn winst is dat ik in een groeiende organisatie als KTBA kan blijven leren, nieuwe uitdagingen heb gevonden en routines doorbroken. En nog kom ik wel eens voor vraagstukken te staan waar ik het antwoord niet op weet, maar wie kan nog meer zeggen dat je 65 sparringspartners hebt?

Werk samen met Liesbet en Kelly aan een voedselveiligere wereld
KTBA ZOEKT FOODPROFESSIONALS MET PASSIE!

Wil jij werken bij KTBA >

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur