Ongelofelijke toewijding

Jeroen Sleenhoff

CEO KTBA a Mérieux NutriSciences Company

De uitbraak van de coronavirusziekte (COVID-19) heeft zich wereldwijd snel verspreid. Deze grote en ongekende crisis treft ook Nederland en België.

Sinds het begin van de COVID-19-pandemie hebben de KTBA-ers ongelofelijke toewijding getoond om deze crisis het hoofd te bieden, gebruikmakend van onze sterke punten; flexibiliteit, innovatie, klantgerichtheid en veerkracht. Ik ben ontzettend trots op alle collega’s die zich hard hebben gemaakt voor KTBA en klant! Onze KTBA-cultuur en doorzettingsvermogen is een sterke troef gebleken.

Op bedrijfsniveau hebben we snel enkele belangrijke acties ondernomen om de veiligheid van de KTBA-ers te waarborgen en tegelijkertijd de bedrijfscontinuïteit te garanderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit voor onze klanten.

Op een crisis van deze omvang is nagenoeg geen enkel bedrijf voorbereid. U kunt te maken krijgen met onderbezetting en afnemende of juist sterk toenemende vraag. Hiermee komt de continuïteit in het gedrang. In deze tijd komen onze Business Assurance diensten zoals Risk-, Reputation- en Business Continuity management goed van pas. We zien een grote toename naar consultancy opdrachten binnen deze onderwerpen.

Vanaf 1 juni zijn de KTBA-kantoren weer open en starten we onze dienstverlening bij onze klanten weer op. Natuurlijk met alle respect en aandacht voor alle voorzorgsmaatregelen.

We zullen onze aanpak blijven aanpassen op basis van de evolutie van de pandemie en onze ervaringen in de praktijk. Wij houden rekening dat iedereen een andere opvatting heeft over de voorzichtigheid en principes die wij hebben doorgevoerd.

Zorg voor jezelf, je familie en je collega’s

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur