KTBA Belgium N.V. opent vestiging in Roeselare

 

ANTWERPEN , 17 april 2020 – Door groei opent KTBA a Merieux Nutrisciences company een 3e vestiging. Met het openen van een vestiging in Roeselare heeft KTBA naast kantoren in Antwerpen en het hoofdkantoor in Kaatsheuvel(NL) drie bezoeklocaties

Met deze uitbreiding is het eenvoudiger voor de levensmiddelenindustrie om in contact te komen met KTBA. Op deze locatie worden kennissessies, trainingen en seminars georganiseerd om actuele onderwerpen aan te leren en te discussiëren.
Regiomanager Lien Thoen en accountmanager Shamira Linskens zijn de contactpersonen op deze locatie. Samen met de ruim 30 consultants wordt Oost- en West Vlaanderen voorzien van hoogwaardige consultancydiensten.

KTBA a Mérieux NutriSciences Company
KTBA adviseert en ondersteunt producenten en retailers in de levensmiddelenindustrie bij alle kwaliteitsvraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Met een sterke visie die de ontwikkelingen in de industrie verbindt, is iedere klant klaar voor de toekomst. Bedrijven zetten de hulp van KTBA in om hun compliance te waarborgen en hun performance continu te versterken. Als onderdeel van Mérieux NutriScience beschikt KTBA over een internationaal netwerk om klanten overal ter wereld van dienst te zijn.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur