Een frisse start

Jeroen Sleenhoff

CEO KTBA Compliance Group

Het jaar is begonnen met een frisse wind, letterlijk en figuurlijk. Het ene lage druk gebied volgt het andere op, ze worden ook wel depressies genoemd. Nou, daar hebben wij als organisatie geen last van. De frisse wind waait op een positieve manier door ons bedrijf.

Met heel veel plezier kijk ik terug op de gezellige jaarafsluiting met onze collega’s waarbij we hebben teruggeblikt en vooruitgekeken in Efteling-sferen. Een bezoek aan het park kon natuurlijk niet achterblijven, waarna we gastvrij zijn ontvangen in het restaurant van GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Onder het genot van een kerstborrel en kerstdiner hebben we de dag met leuk entertainment afgesloten. Een fijn moment om onder collega’s te zijn!

Een aantal afgevaardigden van onder andere ons kenniscentrum, Riskplaza, QA online en consultancy leverden door middel van video’s een terugblik op 2019. Er zijn veel successen behaald, niet alleen op klantniveau maar ook individueel en als team is er veel bereikt. De deskundigheid en professionaliteit van onze mensen blijft me altijd verrassen. Ik ben ontzettend blij om te zien met hoeveel energie en bevlogenheid ze ons mooie vak uitoefenen.

Kwaliteit is een continu verbeterproces. U zult hier dagelijks aan werken, al dan niet met onze hulp. Ook in onze organisatie werken we aan verbeteringen. Zo kondig ik met trots het ‘regiomanagement’ aan. Onze dienstverlening wordt op deze manier niet alleen persoonlijker, maar ook toegankelijker. Op deze manier komt ook het hoogwaardige trainingsaanbod naar uw regio, is kennis binnen handbereik en wordt uw project optimaal gemanaged.

Al met al een frisse start. In dit prachtige magazine vind je nog vele andere innovatieve onderwerpen. Ik wens jullie veel leesplezier!

 

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur