Klaar voor de dag na morgen

Lees het artikel
Verstegen Spices & Sauces B.V. is een Rotterdams familiebedrijf dat is opgericht in 1886 en waar inmiddels de 4e generatie aan het roer staat. Voor Verstegen zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom kwalitatief hoogstaande kruiden en specerijen. De ingrediënten halen ze bij de oorsprong, waar het bedrijf een unieke en duurzame samenwerking heeft met lokale boeren. Omdat Verstegen de gehele keten in eigen hand houdt, kunnen ze deze van boer tot consument eerlijk, transparant en duurzaam houden.

Het assortiment van Verstegen is breed en diep. Ze leveren aan de consument, horeca-en cateringprofessionals en de levensmiddelenindustrie. Alle ingrediënten zijn afkomstig van over de hele wereld. Met deze kruiden en specerijen zijn veel kwaliteitseisen gemoeid. Om alle afnemers van correcte informatie te voorzien is er dagelijks contact met de verscheidene leveranciers om ervoor te zorgen dat de juiste productgegevens voor handen zijn.

Opdrachtgever Peter van Rossum, purchasing manager bij Verstegen werkt samen met projectleider Jori Broens, team en project manager bij KTBA, aan kwaliteitszorg op hoog niveau. Enerzijds aan productspecificatiebeheer en anderzijds aan verbeterprojecten op het gebied van grondstoffen-en-allergenenmanagement, voedselfraude en food defense.

Peter:

‘Tuurlijk gaat het lukken! Waarom? Omdat er zoveel frisse geesten zijn aangenomen, met hen gaan we het waarmaken.’

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur