Even voorstellen

Onze mensen

Maak kennis met onze Professionals
Shamira Linskens

Accountmanager KTBA Belgium

Lees meer over Shamira

Femmy van der Vuurst

Consultant KTBA

Lees meer over Femmy

Shamira Linskens

Accountmanager KTBA Belgium

 

28 jaar jong, geboren en getogen in Brugge, en sinds 1 november 2019 ben ik werkzaam als Accountmanager bij KTBA Belgium. Concreet zal ik fungeren als eerste aanspreekpunt voor onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. In mijn vorige job heb ik veel ervaring opgebouwd om de juiste persoon aan het juiste bedrijf te koppelen en deze ervaring zal ik tevens goed kunnen benutten om binnen KTBA de passende consultant aan jullie bedrijf te introduceren.

Waarom KTBA? Gezien mijn verleden als topsporter is gezondheid en voeding steeds een belangrijk onderdeel geweest van mijn leven. Dit in combinatie met klantencontact leek voor mij de ideale mix om dagdagelijks mee aan de slag te gaan.

Zo, nu weten jullie net iets meer over wie ik ben en ik kijk er alvast naar uit om jullie snel te mogen ontmoeten en jullie bedrijf te leren kennen.

Femmy van der Vuurst

Consultant KTBA

 

Van hartje Amsterdam tot het Zeeuwse platteland, van een productielocatie op een industrieterrein tot een luxe kantoor. Van vleesverwerking en melkpoeder naar kruiden en specerijen. Het leven van een consultant bij KTBA is nooit saai. Iedere dag is anders, veel dagen zijn onvoorspelbaar. De afwisseling van opdrachten bij verschillende klanten maakt mijn werk als consultant bij KTBA ontzettend leuk en superuitdagend. In mijn eerste jaar bij KTBA heb ik veel geleerd over kwaliteit en voedselveilligheid. Binnen KTBA wordt veel kennis gedeeld door middel van de avondcolleges, e-learnings en webinars, maar vooral ook door de samenwerking met collega’s. Heb je een vraag of wil je even sparren over de juiste oplossing? Gewoon even contact zoeken met een collega. De combinatie van het delen van kennis, klanten ontzorgen en projectmatig werken maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Ik heb een heel mooi jaar achter de rug en kijk uit naar een nieuw jaar met veel fijne collega’s, want ook al zitten we niet elke dag naast elkaar, toch staat iedereen altijd klaar om te helpen en dat geeft een enorm goed gevoel..

Werk samen met Shamira en Femmy aan een voedselveiligere wereld
KTBA ZOEKT FOODPROFESSIONALS MET PASSIE!

Wil jij werken bij KTBA >

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur