Even voorstellen

Onze mensen

Maak kennis met onze Professionals
Joëlle Been

Consultant KTBA Labelcompliance

Lees meer over Joëlle

Daniel van Heugten

Consultant KTBA

Lees meer over Daniel

Joëlle Been

Consultant KTBA Labelcompliance

 

Durf te innoveren, zo kan je kansen creëren

 

Binnen KTBA ben ik werkzaam als junior consultant bij LabelCompliance, in de dynamische wereld van wet- en regelgevingen bied ik professionele ondersteuning aan klanten met betrekking tot voedingsmiddelen.
Dankzij deze functie kom ik bij diverse voedingsmiddelenbedrijven die ieder een eigen verhaal hebben, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn.
Bij iedere opdracht die ik krijg sta ik weer voor een nieuwe uitdaging, tijdens deze opdrachten krijg ik de mogelijkheid om mijn kennis uit te kunnen wisselen met andere professionals in dezelfde sector. Zo werk ik samen met professionals en mijn collega’s iedere dag aan een voedselveiligere wereld.

Daniel van Heugten

Consultant KTBA

 

Zeg niet waarom het niet kan, bedenk hoe het wel kan.

 

Geboren en getogen in Maastricht maar nu sinds 2008 gesetteld in Landgraaf met vrouw en zoontje van 4. Voordat ik bij KTBA in dienst kwam heb ik niet de meest “standaard” voorgeschiedenis gehad. Van origine ben ik namelijk specialistisch analist Medische Microbiologie, hier heb ik een aantal jaren als analist gewerkt en een paar jaar als teamleader van deze afdeling. Daarna ben ik aan de slag gegaan als QA bij een portieverpakker van suiker, creamer, zout etc.
Ik heb de keuze voor KTBA gemaakt omdat ik opzoek was naar groei, ontwikkeling, uitdaging en afwisseling en daarnaast wilde ik meer zien van deze mooie bedrijfstak. En ik moet zeggen tot nu toe lukt dit allemaal aardig.
Ik heb in de QA/voedingsmiddelenwereld een passie gevonden, dit samen met de variëteit aan bedrijven en locaties waar ik kom samen met de mensen die ik ontmoet maakt mijn werk erg leuk.

Werk samen met Joëlle en Daniel aan een voedselveiligere wereld
KTBA ZOEKT FOODPROFESSIONALS MET PASSIE!

Wil jij werken bij KTBA >

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

LinkedIn

Aanmelden

Verstuur